Rainbow Six Siegen lisäsisältö siirtyi ensi kuulle / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Siegen lisäsisältö siirtyi ensi kuulle

5.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
Rainbow Six Siegen lisäsisältö siirtyi ensi kuulle

Ubisoftin Rainbow Six Siegen pelaajat pääsevätkin käsiksi uuteen pelisisältöön vasta ensi kuun puolella.

Alun perin taktisen räiskintäpelin ensimmäisen lisäsisältöpaketin, Operation Black Icen, oli määrä ilmestyä tammikuun aikana. Ubisoft on kuitenkin vahvistanut Rainbow Six Siegen lisäsisällön julkaisun siirtyvän helmikuun 2. päivään. Operation Black Ice sisältää yhden kartan sekä kaksi uutta pelihahmoa.

Rainbow Six Siegen lisäsisältö tuodaan ilmaiseksi kaikkien pelaajien saataville. Pelin kausikortin hankkineet pääsevät kuitenkin käsiksi sisältöön viikkoa ennen muita pelaajia. Lisäksi kausikortin ostajat saavat uudet hahmot käyttöönsä välittömästi sisällön saavuttua. Muiden pelaajien on ostettava hahmot Rainbow Six Siegen sisäistä valuuttaa käyttämällä.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Odottamattomia koetellaan kun lisäsisältöjenkin julkaisuja aletaan lykkäileen. Liekkö tuokin tyyli ihan yleistymässä nyt kun pelien myöhästely on jo liiankin tuttua. Ei sillä että mua haittaisi, mutta huvittaa kylläkin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä itse käytäntö onkin ehkä se järkevin moninpeleissä: jaetaan sisältö kaikille, jotta ei jaeta pelaajakuntaa osiin. Tosin kausipassilla saatavat "edut" ovat nyt täysin turhia ja itse nimenomaan yleensä enemmän arvostankin pelaamalla aukaistavia asioita, kunhan niitä ei lyödä hirveän grindauksen taakse piiloon. Se, onko tässä pelissä asia toteutettu hyvin vai ei, jää minulta näkemättä kun en peliä luultavasti osta.

Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Odottamattomia

Siis ketä? Tarkoitatko malttamattomia?

Käyttäjän JATATE kuva
JATATE

Olisivat keskittyny nettipelin ongelmiin ennemmin kuin uusien karttojen ja operatoreiden lisäämiseen.
Muuten todella hyvä peli ja pelaaminenki loistavaa ajanvietettä mutta jos 4 kertaa pääsee illan aikana pelaan ja muu aika menee siihen kun yrittää koko tiimin kans ylipäätänsä päästä peleihin mukaan.
Eilenki yritin tunnin ajan päästä kaverini kans peliin mutta lopulta kyllästyin ku kaveri pääsi ja minä en.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Joo oon kans sitä mieltä, että voisivat korjata pelin yhteysongelmat ja jäätymisonglemat ensin. Tää peli on kyllä rautaa kun pääsee pelaamaan ja sattuu atkiivinen ja sosiaalinen porukka omalle puolelle.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä zappah

Tämä itse käytäntö onkin ehkä se järkevin moninpeleissä: jaetaan sisältö kaikille, jotta ei jaeta pelaajakuntaa osiin. Tosin kausipassilla saatavat "edut" ovat nyt täysin turhia ja itse nimenomaan yleensä enemmän arvostankin pelaamalla aukaistavia asioita, kunhan niitä ei lyödä hirveän grindauksen taakse piiloon. Se, onko tässä pelissä asia toteutettu hyvin vai ei, jää minulta näkemättä kun en peliä luultavasti osta.Lainaus käyttäjältä onnistunytOdottamattomiaSiis ketä? Tarkoitatko malttamattomia?

Se on ihmeellistä tuo Suomen kieli.