Rainbow Six Siegen pikapäivitys rankaisee huijareita armotta / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Siegen pikapäivitys rankaisee huijareita armotta

13.01.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9
Huh hei, bannivasara heilahtaa!

Taktinen verkkoräiskintäpeli Rainbow Six Siege on saanut pikaisen päivityksen pelaajien iloksi.

Viime kuun alussa julkaistun Rainbow Six Siegen pc-versio sai viime viikolla ison päivityksen, joka paransi pelin seuranhakutoimintoja sekä osumien mallinnusta. Tänään julkaistun uuden pikapäivityksen myötä tarkempi osumien seuranta tulee käyttöön myös Rainbow Six Siegen PS4- ja Xbox One -versioissa, mutta mukana on ratkaisu myös pelaajia häirinneeseen huijausongelmaan.

Huijarit olivat löytäneet tavan päästä vihollisjoukkueen kimppuun Rainbow Six Siegen matsien valmisteluvaiheessa. Päivityksen myötä huijausta yrittäviä rankaistaan välittömällä kuolemalla, minkä pitäisi rajoittaa muille pelaajille aiheutuvaa harmia. Myös pelin huijauksenestojärjestelmää on tiukennettu. Kolmen päivän pelikiellon sijaan huijauksien käytöstä kiinni jääville pelaajille lätkäistään välittömästi pysyvä panna Rainbow Six Siegeen.

Rainbow Six Siegen seuraava iso päivitys julkaistaan pelin ensimmäisen lisäsisältöpaketin yhteydessä 2. helmikuuta.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Erittäin hienoa toimintaa. Tuo glitchi piti varsinkin saada korjattua hetimmiten. Ja parempaa osumien rekisteröintiä ollaan odotettu jo pitkään, joten tästä myös iso kiitos Ubisoftille, että toivat sen ennen isoa pätsiä heti kun vain pystyivät.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Tästä ei käy ilmi onko seuranhakua parannettu myös konsololeilla.

Käyttäjän Core kuva
Core

On kyllä ihan perkeleen hyvä peli, varsinkin kun pelaa kavereiden kanssa. Harmi että varsinkin serveri- ja matchmaking-ongelmat tuntuvat peliä vielä vaivaavan. En tiedä minkä verran konsoleilla on varsinaisia huijareita olemassa, muutaman kerran on killcameista yms näkynyt melko erikoista toimintaa. Pari päivää sitten vihollisten IQ juoksi viereiseen huoneeseen, tähtäsi LMG:llä ehjään seinään ja ampui burstin, tappaen kaverin hedarilla joka oli huoneessa puolustamassa. Tämä siis ennenkuin viholliset olivat edes virallisesti paikantaneet objectiveä, koska saatiin dronet estettyä. Eikä siis ollut mitään reikiä vielä ovissa/ikkunoissa/seinissä. Voi olla tuuria tai tietotaitoa (tyyliin "tossa kohtaa aina joku kämppii") tai ehkä jopa hyvää yhteistyötä, mutta kaverin mukaan häntä ei kyllä dronella spotattu, mutta ehkä vastustajan Pulse näki ja kertoi, en kyllä muista niillä olleen sellastakaan? Ken tietää, mutta näyttää aika häröltä kun kaveri tallensi klipin siitä killcamista.

Pari kertaa on kyllä tullut myös Onella vastaan sellasta 360noscopeMLGpro-tyyppiä vastaan että se tappaa yksinään pistoolilla koko meidän ihan perushyviä pelaajia sisältävän viiden hengen porukan commseista huolimatta. Sen voi teki tehdä ilman chiittejäkin, mutta on sitä oltu huuli pyöreänä :D

Käyttäjän zanttu7 kuva
zanttu7
Lainaus käyttäjältä Core

mutta ehkä vastustajan Pulse näki ja kertoi, en kyllä muista niillä olleen sellastakaan?

Pulse on puolustajien operaattori, ei hyökkääjien kuten IQ.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kukapa huijareista pitäisi, mutta nyt kyllä hyppäsivät ääripäästä toiseen. Kolme päivää oli liian lyhyt rankaisu, kun taas elinikäinen kuulostaa kohtuuttomalta. Eikö esim. kuukauden panna olisi ollut sopivampi?

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Ei! Kaikki haksaajat ja chiitterit ##ttuun vaan. Pilaavat muiden pelin. Pitää olla aikamoinen monttu egossa, että pitää pönkittää huijaamalla.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Olikohan tuo bänni ilmoitettu tilausehdoissa ennen ostoa. Meinaan voi tulla muuta valitus jos ei ollu.

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä zanttu7

Pulse on puolustajien operaattori, ei hyökkääjien kuten IQ.

Totta, jopas derppasin. Kaverit on vähän herkempiä löytämään vähän kaikesta hakkereita, ite koitan miettiä kaikki mahdolliset syyt tapahtuneelle. Mutta sikäli kun nyt pulsekin otetaan laskuista ni on kyllä hyvät selitykset aika vähissä.. Ellei sitten halunnut vaan tehdä seinään reikiä ampumista varten ja kaveri sattu olee sit just kohdalla huoneen toisella puolella.

Mutta sattuuhan noita tuurilla saatuja tappoja joskus. Voisin kuvitella että näitäkin kahta jannua saattoi hieman ärsyttää kun kattoivat killcamia :D http://xboxdvr.com/gamer/Coreldan/video/13885417

Käyttäjän Thuresen kuva
Thuresen

Tää on just niin oikea tapa käsitellä huijareita peleissä. Pelitili sulki ikiajoiksi ja jos mielii takas pelaamaan niin eiku maksamaan uusi täys hinta kaikesta.

Nostoja