Rainbow Six Siegen seuraava päivitys paljastettiin - katso yksityiskohdat uudesta sisällöstä / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Siegen seuraava päivitys paljastettiin - katso yksityiskohdat uudesta sisällöstä

20.08.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Ubisoft on paljastanut yksityiskohdat Rainbow Six Siegen tulevasta Grim Sky -päivityksestä.

Paris Major -tapahtuman yhteydessä julkaistu video esittelee Rainbow Six Siegen kahta uutta operaattoria sekä uudistettua Hereford Base -karttaa. Hyökkääjien joukkoon liittyvä amerikkalaisoperaattori Maverick kantaa mukanaan puhalluslamppua, jolla voi tehdä lähes äänettömästi reikiä myös vahvistettuihin seiniin. Puolustusjoukkoihin liittyvä Clash taas on varustettu suojakilvellä, joka jakaa lähelle tuleville vihollisille sähköiskuja.

Rainbow Six Siegen Operation Grim Sky -päivitys saapuu tänään pelin pc-testipalvelimille. Sisältö on määrä julkaista virallisesti syyskuun alussa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ubille pakko nostaa hattua että nykyaikana pitää pelejään näin pitkään elossa. Mitä enemmän näitä videoita katsoo niin sitä enemmän tätä tekisi mieli testata.

Ei vain huvita oikein pelata näitä moninpelejä ellei saa tuttuja kavereita mukaan. Ehkä vielä joskus tulee heikko hetki ja pistän pelin testiin.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Tulipa ensimmäistä kertaa kokeiltua peliä, ilmaisviikonlopun aikana. Kylläpä upposi täysin tällainen taktinen räiskintä.

Käyttäjän jutetsu kuva
jutetsu

Ei napannut lainkaan ilmaiskokeilussa, mutta kunhan saavat peliin sen yksinpelikampanjan, niin sitten saattaa eurot vaihtaa jo omistajaa.

Nostoja