Rainbow Six Siegessä päästään vielä räiskimään ja tallentamaan alustojen välillä

Ubisoftin taktisen verkkoräiskinnän ristiinpeluu- ja tallennusominaisuuksia työstetään parhaillaan.

24.2.2021 09:39

Rainbow Six Siegen alustojen välistä ristiinpeluuta sekä tallennusominaisuuksien jakamista työstetään parhaillaan.

Rainbow Six Siegen pelijohtaja Jean-Baptiste Halle on kertonut PC Gamerille, että Ubisoft Connectin julkaisussa mahdollisimman moneen peliin luvattu alustojen välinen pelaaminen ja tallentaminen ovat työn alla myös Siegeen. Ominaisuuksien aikataulu ja tarkemmat yksityiskohdat ovat tosin vielä auki.

– Työskentelemme aktiivisesti ristiintallentamisen ja -pelaamisen kanssa. Konsolien kesken olisi mielestäni hienoa, jos PlayStation ja Xbox voisivat pelata yhdessä, Halle toteaa. 

Hallen mukaan ristinpeluu lyhentäisi konsoleilla aikaa, joka kuluu verkko-otteluiden löytämiseen. Tämä on ollut ongelma etenkin alueilla, joissa yhdellä alustalla on toisia huomattavasti enemmän pelaajia. Esimerkiksi Aasian alueella Xbox-pelaajia on vain kourallinen PlayStationin käyttäjiin verrattuna. 

Pc- ja konsolipelaajien yhdistämisestä Halle ei  puolestaan innostu, vaikka hän kertoo näkevänsäkin huonojen puolten lisäksi myös sen edut. Yksi huonoista puolista olisi luontainen etu, joka näppäimistön ja hiiren käyttäjillä mahdollisesti on ohjaimella pelaaviin vastustajiinsa nähden. Pc:n ja konsolien välisestä ristipelaamisesta ei siksi vielä keskustella enempää, joskin tallennusten siirron osalta tapauksen ei pitäisi olla yhtä haastava.

Rainbow Six Siegen kuudennen vuoden ensimmäinen kausi, Crimson Heist, käynnistyy ensi kuussa.

Lähde: PC Gamer

 

Lisää luettavaa