Rainbow Six Vegasille jatkoa / Uutiset / pelaaja.fi

Rainbow Six Vegasille jatkoa

21.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
16

Rainbow Six Vegas saa jatkoa maaliskuussa. PS3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle ilmestyvä jatko-osa sijoittuu edelleen Vegasiin ja sisältää yksinpelikampanjan, co-op -pelitilan sekä moninpelin vastakkain.

Markkinoiden kovasta kilpailusta huolimatta Ubisoftin mukaan jatko-osa tulee olemaan samanlainen suunnannäyttäjä markkinoilla kuin ensimmäinen Rainbow Six Vegas oli ilmestyessään.

Peliä työstää Ubisoft Montreal, joka oli myös ensimmäisen pelin takana.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Enpä ainakaan itse ole ostamassa. Vegas oli ensimmäinen huono Rainbow six peli minusta. Aikaisemmissa osissa piti tarkkaan suunnitella tiimille reitit ja taktiikat, jotta tehtävä onnistuisi 100% varmasti. Mutta Vegas oli painottunut täysin räiskinnän piikkiin ja ampumalla huoneesta toiseen pääsi pelin helposti läpi. En ymmärrä miksi tämäkin peli piti vetää sinne massaräiskintä puolelle. No onneksi on vielä sentään SWAT-sarja, että on edes jotain erilaista pelattavaa.

Käyttäjän exi90 kuva
exi90

Menee varmasti hankintaan. Toivottavasti saavat astetta enemmän taktiikkaa ja yhtä mielenkiintoisia sekä hyvin suunniteltuja tapahtumapaikkoja kuin ensimmäisessä osassa.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Aivan pakkohankinta. Tykkään juuri tällaisesta realistisesta kaupunki sodasta ja Call of Duty 4 ja Rainbow six vegas ovat ne parhaimmat makuuni.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ykkönen oli ainakin ruma paska. Tosin olen kokeillut vain ps3 versiota.

Käyttäjän sakkeboy kuva
sakkeboy

Pitää kattoo jos ostais.

Käyttäjän TeRm0z kuva
TeRm0z

Tätä odotetaan innolla. Pitää vain toivoa, että Ubi tällä kertaa todella panostaa tähän eikä luvassa ole vain kenttäpäivitys tyyliin GRAW-> GRAW2.

Käyttäjän Gold kuva
Gold

Enpä taida ostaa. Itse en pitänyt Vegasista. Jos ne virhet, joista en pitänyt, tullaan korjaamaan, niin sitten voisin hankkia, mutta toistaiseksi en ole kiinnostunut tästä

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Olisi ollut kyllä mukava jos olisivat tehneet enemmän CoD 4 tyyliset tehtävät että mennään tekemään joku tehtävä ja tullaan sitten takaisin päämajaan jne. Tuo on jo niin köyhä tyyli että tulee jokin yllättävä juttu eikä päästäkkään enään helikopterilla takas jne.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos tässä ensimmäisessä osassa saisi pelata edes sen 1 pelin loppuun -.- Esim. netissä pelatessa peli jäätyy aina 4-8min kohalla ja tämä on jatkunut aina toisesta päivityksestä -.- Muut toimivat moitteetta.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Harmittaa kun en ole päässyt peliä kokeilemaan. Täytyy hankkia kun saa halvalla.Voisi melkein sanoa että ilmoittivat aika myöhään tästä.....