Raising Kratos on nyt katsottavissa ilmaiseksi – kaksituntinen dokumentti sukeltaa syvälle hittipeli God of Warin tuotantoon / Uutiset / pelaaja.fi

Raising Kratos on nyt katsottavissa ilmaiseksi – kaksituntinen dokumentti sukeltaa syvälle hittipeli God of Warin tuotantoon

10.05.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Sony Interactive Entertainment on julkaissut vihjailemansa kaksituntisen Raising Kratos -dokumentin, joka syventyy tuoreimman God of Warin viisivuotiseen kehitykseen.

Ilmainen dokumentti seuraa Santa Monica Studion kehittäjiä ja God of Warin ohjaaja Cory Barlogia näiden viisivuotisen urakan aikana. Haastattelujen ohella dokumentissa nähdään runsaasti kulissien takaista materiaalia, jossa yhdistyvät tekninen osaaminen sekä inhimilliset voitot ja pettymykset, kun studio ryhtyy uudistamaan legendaarista pelisarjaa.

Raising Kratos ei olekaan ainoastaan erinomainen dokumentti juuri God of Warin kehityksestä, vaan samalla hyvä silmäys pelikehittäjien arkeen, AAA-pelien mutkikkaaseen tuotantoon ja niihin tuhansiin työtunteihin, joita pelit vaativat valmistuakseen.

God of War on saatavilla PlayStation 4:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Hyvä, että näitä dokumentteja tehdään. Mitä enemmän pelaajat ymmärtävät pelien tekemisestä, niin sen parempi. Kun näkee kuinka paljon työtä tällaiset "putkijuoksu" yksinpelin tekeminen vaatii, niin antaa ajatusta kuinka paljon työtä huomattavasti laajempien ja pelimekaanikoiltaan monimutkaisempien moninpelien tekemisessä on.

Ihan mielenkiintoinen dokumentti muuten, paitsi että mielestäni aivan liian ylidramatisoitu.