Räiskinnästä taas siistiä tehnyt Superhot pyytää pelaajien apua / Uutiset / pelaaja.fi

Räiskinnästä taas siistiä tehnyt Superhot pyytää pelaajien apua

14.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Viime vuonna 7DFPS-kehitystapahtumassa syntynsä saanut peliprototyyppi Superhot pyritään pikkuhiljaa saamaan täysiveriseksi peliksi. Prototyypin takaa löytyvä puolalainen kehitystiimi on vienyt projektinsa nyt Kickstarteriin, jossa se pyytää 100 000 dollaria voidakseen täyttää Windows-, Linux- ja OS X -pelaajien maailmat superkuumalla toiminnalla

Superhot on ensimmäisestä persoonasta kuvattu räiskintäpeli, jollaista ei jostain kumman syystä olla nähty vielä kovinkaan erikoisesti toteutettuna. Pelissä tärkeää roolia näyttelee ajankulu, jota pelaaja hallitsee omilla liikkeillään. Pysyessään vauhdissa aika liikkuu maailmassa kutakuinkin normaalisti, mutta pysähtymälle paikalleen myös maailma ympärillä hidastuu merkittävästi.

Mielenkiintoisen konseptinsa myötä Superhot ei ole pelkästään vain toimintapeli, vaan myös pulmakokemus. Pelaaja asetetaan pelissä jatkuvasti tilanteisiin, joissa ammukset ovat vähissä ja useat viholliset paukuttavat pyssyillään minkä kerkiävät, mikä korostaa tarkan ja taktisen liikkumisen tärkeyttä. Kun pelaaja väisteleekin paikoin jopa millintarkasti päälle puskevaa lyijyrynnäkköä, valtaa mielen helposti sankarillinen tunne, jota peleissä ei helposti erityisemmin aina koe.

Lisätietoja pelistä saa sekä sen Kickstarter-sivuilta että oheiselta videolta. Sen prototyyppiä kannattaa myös ihmeessä käydä kokeilemassa pelin kotisivuilla (vaatii Unity-liitännäisen selaimeen).

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Vaikuttaa kyllä erittäin uniikilta ja raikkaalta tuulahdukselta FPS rintamalla. Pelihän on kohta saanut tarvitsemansa rahat btw, 95k$ atm.

edit. Nyt on 100k kasassa ja alle päivässä...saa nähdä millaisia stretch goaleja projekti tarjoaa.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Demo oli ihan siisti.

Käyttäjän Munkk1 kuva
Munkk1

Max Payne on steroids. Menee ostoon, kun aikanaan ilmestyy.

Nostoja