Räiskintä jatkuu PlayStation Plussan ilmaistarjonnassa vauhdin kera / Uutiset / pelaaja.fi

Räiskintä jatkuu PlayStation Plussan ilmaistarjonnassa vauhdin kera

17.07.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
16

Seuraavat PlayStation Plus -pelaajille veloituksetta saapuvat pelit on paljastettu. Räiskintää onkin ensi kuussa jälleen tarjolla sitä kaipaaville, mutta aivan heinäkuun räväkkyyteen asti ei tällä kertaa kuitenkaan mennä ainakaan määrällä.

PlayStation 3:lla plussalaiset ovat saamassa uudet pelit 31. päivä heinäkuuta. Tuolloin ladattavaksi ilmaantuvat niin Spec Ops: The Line, Mafia II kuin myös Need for Speed: Most Wanted. Valikoimasta poistuvat Catherine, Battlefield 3 ja Malicious.

Myös PlayStation Vitalle tuoretta pelattavaa saadaan heinäkuun viimeisenä päivänä. Tuolloin tarjonnasta poistuvat Ninja Gaiden Sigma Plus ja Unit 13, joiden paikan ottavat Lego Lord of the Rings sekä When Vikings Attack.

Lisätietoja PlayStation Plus -tarjonnan toiminnasta ja pelivalikoimista löytää tuttuun tapaan PlayStationin kotisivuilta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paralith kuva
Paralith

Harmi, että mulla on jo kaikki muu kuin Spec Ops ja sekin oli harkinnassa. Taidan plus ajan loputtua ostaa sen fyysisenä kuitenkin.

Käyttäjän VillNess kuva
VillNess

mafia 2 ja spec ops löytyy jo (molemmat pitäis pelata viel loppuun), mutta tuo NFS Most Wanted kyllä riittää oikein hyvin! Oiskohan siitä iloa kunnes Splinter Cell: Blacklist ilmestyy...

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Lego LotR menee kyllä lataukseen, ja eiköhän tuota Most Wantedia tule kokeiltua ainakin pikkaisen.

Käyttäjän ouroboros kuva
ouroboros

Mafia on yks viime vuosien suurimmista pettymyksistä. Spec Ops on tarinaltaan erinomainen ja toiminnaltaan ihan perus kauraa. NFS kiinnostaa kyllä koska Criterion.

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Vitalle vaihteeksi tuli pelaamattomia pelejä. Kiva!

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Pitää varmaan Plus hommata ja ladata toi Mafia ja toi Lego peli.

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

Kyllä saa rahoille vastinetta tässä Sonyn plussa-palvelussa. Laadukasta settiä taas, Spec Ops: The Line ja Need for Speed: MW kiinnostavat eniten. Eipä lopu pelattava kesken, edellisetkin on vielä vaiheessa. Catherinen ja UC3:n pelasin jo kertaalleen läpi, molemmat olivat parempia kuin olin odottanut. XCOM on nyt peluussa, todella hyvä sekin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Katoin että jännäksi menee kun näin kuvasta, että joku Need For Speed tulee. Meinaan että toivoin sellaista mitä en omista. Ja hyvin kävi. (Kävin tässä välissä tarkistaan pelihyllyä.) Ei perkele oo totta. En muistanu että mulla on tuo peli muoveissa. Mitä sähläystä.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Hieno palvelu kertakaikkiaan:) Mafia 2 jäi intissä kesken 2010, nyt voisi senkin pelata loppuun kotisohvalta.

Käyttäjän SnuubZ kuva
SnuubZ

NFS:ää on tullut pelattua yli 100h. Varmaa opsin vois kokeilla.. ehkä. mut aika heikkoo tarjontaa.