Räiskintäklassikko Perfect Dark uudelleenkäynnistyy Xbox Series X:llä – tässä ensimmäinen vilaus / Uutiset / pelaaja.fi

Räiskintäklassikko Perfect Dark uudelleenkäynnistyy Xbox Series X:llä – tässä ensimmäinen vilaus

11.12.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Räiskintäklassikko Perfect Dark uudelleenkäynnistyy Xbox Series X:llä – tässä ensimmäinen vilaus

Parisen vuotta sitten perustettu Xbox-pelistudio The Iniative paljasti ensimmäisen pelinsä The Game Awards 2020 -gaalassa. Studion tarkoituksena on tuoda takaisiin brittistudio Raren klassikkoräiskintä Perfect Dark.

Kuvailujen perusteella peli on täysi uudelleenkäynnistys Joanna Darkin seikkailuille. The Iniativen väki kertoo pelin olevan ekoscifi-teemainen ensimmäisen persoonan räiskintä, jonka kehitys on vielä varhaisessa vaiheessa. Pelistä ei vielä nähty varsinaista pelikuvaa, mutta pelimaailmaa esittelevä konseptivideo kylläkin.

Perfect Darkin paluusta on huhuttu jo tovi. Sarjan ensimmäinen osa Nintendo 64:llä tunnetaan klassikkoräiskintä GoldenEye 007:n henkisenä seuraajana, joskin sarja loikkasi myöhemmin Raren mukana Microsoftin kelkkaan. The Iniative vuorostaan koostuu kehittäjäveteraaneista, jotka ovat työskennelleet muun muassa Naughty Dogilla, Bungiella ja Crystal Dynamicsilla.

Uudelle Perfect Darkille ei vielä vahvistunut julkaisuajankohtaa, mutta se nähdään Xbox Series X:n ja S:n ohella Xbox Games Passissa heti julkaisussaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Uuh!

Nostoja