Räiskintäklassikko PowerSlave palaa paranneltuna versiona / Uutiset / pelaaja.fi

Räiskintäklassikko PowerSlave palaa paranneltuna versiona

24.11.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3
Powerslave, Exhumed, throwback entertainment, Nightdive Studios

Räiskintäpeli PowerSlave julkaistaan uudelleen paranneltuna versiona.

Vuonna 1996 julkaistu muinaisesta Egyptistä ammentava PowerSlave päivitetään uuteen uskoon retropelien remasteroinneista tunnetun Nightdive Studiosin ja Throwback Entertainmentin toimesta. Sega Saturnille, pc:lle ja PlayStationille julkaistu PowerSlave on rakennettu alkujaan Build-pelimoottorilla, joka on tuttu etenkin samana vuonna ilmestyneestä Duke Nukem 3D:stä. Vaikka PowerSlave ei saavuttanutkaan Duke Nukem 3D:n kaltaista suosiota, on erikoisella pelillä ainakin jonkinasteinen kulttimaine. Täkäläisittäin PowerSlave tunnetaan paremmin nimellä Exhumed, sillä pelin nimeä vaihdettiin Euroopan julkaisua varten.

PowerSlaven uusintajulkaisun ajankohtaa ei ole vielä tiedossa, mutta pelin alkuperäinen DOS-versio on saatavilla nyt GOG.comista.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Vain pc-versio käyttää build engineä, loput on rakennettu slavedrive moottorille jota on käytetty myös duke nukem 3d ja quake saturn porttauksissa ja julkaisemattomassa quake ps1 versiossa
Suosittelen linkin videota lobotomy sofwaresta
https://www.youtube.com/watch?v=lMUUrFtwHDY

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Kumma kun en ole koskaan kuullutkaan. Muinainen Egypti on kyllä paljon kiinnostavampi kuin Doomin ja Duken scifi-teemat avaruushirviöineen. Olisiko tässä se toivomani, hillitympi Serious Sam, jota ei ole pilattu älyttömillä vihollislaumoilla ja tyhjillä jättiareenoilla?

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Tämä peli olikin jo muistista pyyhkiytyny täysin, mutta heti kun nimen kuuli, niin alkoi kovalevy raksuttamaan, että kyllähän tätäkin joskus silloin muinaisen egyptin aikoihin tuli pelailtua!