Räiskintäklassikko Turok palaa torstaina / Uutiset / pelaaja.fi

Räiskintäklassikko Turok palaa torstaina

15.12.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8
Räiskintäklassikko Turok palaa torstaina

Dinosauruksenmetsästäjä Turok räiskii taas tällä viikolla pc:llä.

Vuoden 1997 Nintendo 64:ltä tutuksi tulleen Turok: Dinosaur Hunter -räiskintäklassikon pc-käännös julkaistaan remasteroituna versiona torstaina. Kehittäjä Night Dive Studiosin mukaan pc:lle julkaistava Turok sisältää ainakin graafisia parannuksia sekä paremman piirtoetäisyyden. Turokin uutta ilmettä voi ihastella oheiselta trailerilta:

Turok-remasteroinnin Kehittäjä Night Dive Studios on kertonut työstävänsä myös uutta julkaisua pelin jatko-osalle, Turok 2: Seeds of Evilille. Lisäksi studio puuhaa kokonaan uusittua versiota System Shock -klassikkopelistä.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Turok sisältää ainakin graafisia parannuksia sekä[b] paremman piirtoetäisyyden.[/b]

TÄH!? Minulle yksi Turokin mielenpainuvimmista piirteistä oli se järkyttävä sumu! Ei sitä silloin ajatellut sen liittyvän käytännönratkaisuihin vaan kuvittelin sen olevan tarkoituksellinen ratkaisu: laakso on sumua täynnä ja dinot näkyy vasta tietyn etäisyyden päästä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

PC julkaisu, joten eiköhän sumun pitäisi olla ratkaistavissa yhdellä hyvin simppelillä napilla tai sliderilla. Enemmän mietityttää tuo polygonien määrä heitettynä korkeille resoluutioille vuonna 2015.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

On se ehkä vähän paremman näköinen kuin alkuperäinen ja varmaan toimii paremmin uusilla laitteilla.
Ajattelin ostaa nintendo kuusnelosen joulun jälkeen ja joskus sitten turokin sille, mutta ei taida tuo turok olla ensimmäisten pelihankintojen listallaq.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kelpaa, mutta saisi tulla myös konsoleille.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä zappah

[quote]Turok sisältää ainakin graafisia parannuksia sekä[b] paremman piirtoetäisyyden.[/b][/quote]TÄH!? Minulle yksi Turokin mielenpainuvimmista piirteistä oli se järkyttävä sumu! Ei sitä silloin ajatellut sen liittyvän käytännönratkaisuihin vaan kuvittelin sen olevan tarkoituksellinen ratkaisu: laakso on sumua täynnä ja dinot näkyy vasta tietyn etäisyyden päästä.

Minäkin pidin sitä aikanaan enemmänkin ominaisuutena. Vaikka minulla N64 olikin, niin en omistanut näitä kauhealla sumulla varustettuja pelekä juurikaan. Minulla oli vain hyviä pelejä kehittäjiltä jotka tiesivät miten pelejä alustalle tehdään. Tässä tapauksessa se kova sumu on tosiaan osa nostalgiaa, mutta aion silti antaa tälle tyypit sata varmasti.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Aivan järkyttävän näköinen peli nykyään.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä SinnGamer

Aivan järkyttävän näköinen peli nykyään.

Sano 3D-peli tuolta aikakaudelta mikä ei olisi.

Käyttäjän obamax kuva
obamax

Erittäin kova!! Tätä tuli junnuna työstettyä kyllä kovasti :)

Nostoja