Räiskintäklassikon överiksi vetävä Counter-Strike Nexon: Zombies pelattavaksi pian / Uutiset / pelaaja.fi

Räiskintäklassikon överiksi vetävä Counter-Strike Nexon: Zombies pelattavaksi pian

14.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Elokuussa hämmennystä julkistuksellaan herättänyt verkkoräiskintäpeli Counter-Strike Nexon: Zombies on saapumassa avoimeen beetatestaukseen tässä kuussa. Alkaen 23. päivä syyskuuta kenen tahansa pitäisi päästä mukaan kaaokseen, josta on määrä kasvaa vielä täysiverinen ilmaispeli.

Julkaisija Nexonin mukaan jo beetavaiheessa Counter-Strike Nexon: Zombies on tarjoamassa läjäpäin puuhailtavaa. Koettavaksi on saapumassa sekä kilpailullisia että myös yhteistyötäkin vaativia pelitiloja, eikä kaikilla niillä ole edes aina tekemistä elävien kuolleiden kanssa. Mukana nähdään esimerkiksi perinteiset Counter-Strikesta tutut pomminpurku- ja panttivankitilat sekä muun muassa sellaisia outouksia kuin jalkapallo- ja sinkotilat.

Myös läjä Counter-Strike-veteraaneille tuttuja karttoja ja aseita on pelissä mukana uusien tuttavuuksien rinnalla.

Mikäli Counter-Strike Nexon: Zombies ei vielä vaikuta tarpeeksi eriskummalliselta, kannattaa ohesta ja pelin Steam-sivuilta katsoa sen ensimmäiset ruutukaappaukset.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

En halua kuulostaa grafiikkahuoralta, mutta olisi tietenkin ollut kiva että olisivat saaneet pelin tälle vuosituhannelle, tosin peli käyttääkin jostain syystä Gold Sourcea.

Saa myös nähdä rahastusmallin kun ilmaispeli ja kuinka zombit nyt sitten sopii kynäriin, joten katsellaan uudelleen julkaisussa.

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Dust_2 näyttäisi edelleen olevan tallella. Jos perus pomminpurku- ja panttivankipelitilat on mukana ja grafiikka tulee olemaan CS 1.6:n tasoa, niin toivon myös, että pelattavuus on samalla tasolla. Ja zombiesta taitaa tulla perus mätkettä. Ei kyllä haittaa, kun kerran ilmaiseksi saa.

Käyttäjän TheRajaskel kuva
TheRajaskel

Mielenkiintoiselta näyttää. En vain ole oikein varma, onko se nyt hyvä vai huono asia.

Käyttäjän Gamer paradise kuva
Gamer paradise

Itseäni CS:ssä kiinnostaa kilpailullinen -tila... Ehkäpä tässä ei ole niin vakavaa kilpailumoodia mikä toisi jotain uutta perjantai-iltojen iloksi.

Nostoja