Räiskintäsarja Turok tekee söpön yllätyspaluun / Uutiset / pelaaja.fi

Räiskintäsarja Turok tekee söpön yllätyspaluun

9.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Uusi Turok-peli on tullut yllättäen laajaan julkisuuteen. Sarjaa nykyisin hallinnoiva Universal Studios Interactive Entertainment julkaisee pc:lle 25. heinäkuuta Turok: Escape from Lost Valleyn, joka ensimmäisen persoonan räiskinnän sijaan on söpömpi ylhäältä kuvattu dinosaurusseikkailu.

Pelin takaa löytyy indiestudio Pillow Pig Games, joka osallistui Escape from lost Valleylla aiemmin viime vuonna Universalin ja Unityn järjestämään pelinkehityskilpailuun. Tarkoituksena siinä oli luoda jonkinlainen uusi peli perustuen eri Universalin nimikkeisiin, joita Turokin lisäksi edustivat esimerkiksi Paluu tulevaisuuteen Taisteluplaneetta Galactica ja Tappajahai. Osallistujia se sai reilut 500.

Turok: Escape from Lost Valley oli kilpailun kakkonen, kun taas voiton vei 25. heinäkuuta varhaisjulkaisun myöskin saava Voltron: Cubes of Olkarion. Sveitsiläisen Gbangan luomus Voltron-universumia hyödykseen käyttävä pulmastrategiapeli. Myös siitä voi katsastaa videon alta.

Lähde: VentureBeat

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

juuh ei.. tämäki piti pilata jonku pelitalon joka ei tiiä loresta mitää muutaku et päähenkilö intiaani joka seikkailee dinosaurusmaassa..

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

No voi saatanan saatana, kyllä nyt piti käydä näin Turokillekin. Yksi rakastetuimmista pelisarjoistani ysärillä ja varsinkin Turok 2 myötä parhaimpia FPS pelejä konsolilla ennen Haloa.

Ensin Battletoads, sitten tämä. Mitähän seuraavaksi? Moe versio Bloodraynesta?