Räiskitään lonkalta: Star Wars Battlefrontissa ei turvauduta tähtäimiin

Star Wars Battlefrontissa ei tiirailla kloonisolttuja rautatähtäinten läpi, kehittäjät kertovat.

7.5.2015 05:00

DICEn odotettu Star Wars Battlefront -räiskintäpeli ei laita pelaajia tihrustamaan vastustajiaan rautatähtäinten lävitse.

Ratkaisu on irtiotto studion tunnetuksi tehneestä Battlefield-pelisarjasta. Tuottaja Patrick Bachin mukaan DICEn tavoitteena onkin tehdä Star Wars Battlefrontista kokonaan erilainen pelikokemus kehittäjän aiempiin peleihin verrattuna.

-Emme huomioi mitä olemme tehneet aikaisemmin, koska se olisi mielestäni epäkunnioittavaa faneja kohtaan, Bach totesi Battlefield-peleihin viitaten.

-Monilla pelissä näkemillänne asioilla ei ole mitään tekemistä minkään aiemmin tekemämme kanssa. Osa toiminnoista tietysti muistuttaa niitä, koska haluamme tehdä parhaan mahdollisen räiskintäpelin, mutta pääasiassa olemme yrittäneet tehdä jotain täysin uniikkia.

Star Wars Battlefrontin tuottaja haluaa myös muistuttaa, ettei Star Wars -elokuvissakaan tavattu turvautua tähtäinten käyttöön.

-Star Warsissa ei ole rautatähtäimiä tavallisissa aseissa. Joissakin kivääreissä on kiikaritähtäimiä, mutta rautatähtäimiä ei.

Star Wars Battlefrontista saatiin muitakin uusia yksityiskohtia äskettäin. Julkaisija EA on vahvistanut pelaajien pääsevän loppuvuodesta ilmestyvässä Star Wars Battlefrontissa myös AT-ST -kävelijöiden puikkoihin:

Lähde: Gamesradar

Lisää luettavaa