Ubisoftin tulevan Assassin’s Creed 3:n keräilyversio on julkistettu. Huikea paketti sisältää herkkua jos jonkinlaista.

Kolme erilaista versiota pelistä sisältävät myös kolme uniikkia yksinpelitehtävää, mutta keskittykäämme Freedom Editioniin, joka on keräilyversioista se suurin ja mahtavin.

Freedom Edition sisältää seuraavaa:

24 cm korkean patsaan pelin päähahmo Connorista.

Metallikotelon sarjakuvataiteilija Alex Rossin taiteella

George Washingtonin muistikirjan, joka paljastaa Assassiinien ja Templarien salat ja totuudet Yhdysvaltojen vallankumouksessa.

Eksklusiivisen litografian

Maya-raunioihin sijoittuvan yksinpelitehtävän, jossa Connor seikkailee vanhan Maya-pyramidin kätköissä. Pelaajat voivat myös avata Kapteeni Kiddin maineikkaan miekan.

Ghost War -yksinpelitehtävän, jossa vallankumous kääntyy Templarien eduksi. Voittamalla viholliset, pelaaja voi avata itselleen intiaanien voimakkaan Pontiacin nuijan.

Tarkk’ampujapaketin moninpeliin.

Kevyempi pakkaus Join or Die -Edition

Join or Die -version mukana tulee metallinen Connorin Assassiini-kolikko, mutta ei patsasta eikä Maya-raunioihin keskityvää yksinpelitehtävää. Muuten sisältö ja lisukkeet ovat samat kuin Freedom-versiossa.

Halvin ja pienin Special Edition

Special Editionin mukana ei tule ylimääräisiä kilkkeitä, mutta mukana tulee yksinpelitehtävä, A Dangerous Secret: jossa taistellaan salaisuutta vastaan, joka saattaa vaarantaa vallankumouksen rahoituksen. Pelaajat voivat avata tehtävästä musketti-kiväärin.

Ubisoft ei ole vahvistanut tuleeko eri versioihin sisällytetyt yksinpelitehtävät myyntiin myös DLC:nä, mutta eiköhän se ole päivän selvää.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa