Rakastettava yhteistyöseikkailu ja The Walking Dead -selviytyminen lähestyvät PS4:ää / Uutiset / pelaaja.fi

Rakastettava yhteistyöseikkailu ja The Walking Dead -selviytyminen lähestyvät PS4:ää

25.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Pc:llä ja Xbox Onella viime vuonna tavattu pelikaksikko Lovers in a Dangerous Spacetime ja The Escapists: The Walking Dead ovat pian myös PlayStation 4 -pelejä.

Kaksikosta Lovers in a Dangerous Spacetime saadaan sopivasti konsolille vielä ennen ystävänpäivää 9. helmikuuta. Peli on suunniteltu erityisesti kaksinpelikokemukseksi, jossa molemmat pelaajat ohjastavat yhteistuumin pienoista avaruusalustaan läpi monenlaisten vaarojen. Yksinpeluutakin peli tukee toki myös, joskin tuolloin pelaajien on luotettava lentämisen yhteydessä komennettavan tekoälypartnerin apuun.

The Escapists: The Walking Dead saadaan PlayStation 4:lle vuorostaan 16. helmikuuta. Nimensä mukaisesti kyseessä on The Walking Dead -brändiin kastettu selviytymispeli, jonka ideat ja mekaniikat pohjautuvat vankilapakopeli The Escapistsiin. Alkuperäinen The Escapists -peli sai virallisen julkaisunsa niin konsoleilla kuin pc:lle myöskin viime vuonna, joskin Steamin early access -osastolla se viihtyi sitä ennen myös aikansa.

Lähde: PlayStation Blog (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Lovers in a Dangerous Spacetime kiinnostaisi edelleen, jos olisi nettimoninpeli, jonka ei pitäisi olla vaikeaa toteuttaa kun käyttää unityä moottorina ja peli on saatavilla steamissa, jolloin lähes kaikki työ pitäisi olla jo valmiiksi tehty :\

Nostoja