Rakastettu Star Wars: Knights of the Old Republic saattaa saada uuden elämän elokuvasovituksena

Star Wars -elokuvauniversumi näyttäisi kasvavan rakastetulla KOTOR-filmatisoinnilla.

24.5.2019 09:56

Disney ja Lucasfilm työstävät asiasta tietoisten lähteiden mukaan uutta Star Wars -elokuvaa, joka perustuisi BioWaren kehuttuun Star Wars: Knights of the Old Republic -peliin.

Projektia oli jo aiemmin harkittu, mutta tuoreiden väitteiden mukaan tuotanto olisi jo aktiivisessa kehitysvaiheessa. Käsikirjoittajaksi on palkattu muun muassa Shutter Islandin ja Altered Carbon -sarjan kynäillyt Laeta Kalogridis. Lähteiden mukaan hän olisi viimeistelemässä ensimmäistä versiota trilogiaksi kaavaillun elokuvaprojektin avauksesta.

Knights of the Old Republic sijoittuu liki 4 000 vuotta ennen Uuden toivon tapahtumia. Sithlordi Darth Malak on voittamattoman armadansa avulla ajanut Tasavallan ja Jediritarikunnan ahtaalle, kun pelaaja ryhtyy keräämään liittolaisia noustakseen tätä vastaan.

Disney päätti hidastaa Star Wars -suunnitelmiaan Solo: A Star Wars Storyn heikon kassamenestyksen seurauksena, ja tällä hetkellä ainoat varmistetut julkaisut ovat loppuvuoden The Rise of Skywalkerin lisäksi vuonna 2022 käynnistyvä David Benioffin ja D. B. Weissin uusi trilogia.

Yhtiöllä on myös suunnitelmissa Rian Johnsonin luoma Star Wars -trilogia, jota ei ole päivätty, sekä loppuvuodesta julkaistavaan Disney+ -suoratoistopalveluun tuotavat The Mandalorian sekä Rogue Onen esiosasarja.

Lähde: Buzzfeed

Lisää luettavaa