"Rakastettu strategiasarja" saamassa uuden osan Microsoftilta / Uutiset / pelaaja.fi

"Rakastettu strategiasarja" saamassa uuden osan Microsoftilta

10.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Microsoft on tuottamassa uutta osaa jonkinlaiseen "rakastettuun strategiasarjaan", yhtiön työilmoitus paljastaa. Kyseisessä ilmoituksessa ohjelmistojätti hakee ohjelmistoinsinööriä Decisive Games -tiimiinsä, joka parhaillaan on muodostamassa uutta studiota edellä mainitun pelin kehitystä varten.

Työilmoituksen mukaan työtä hakeva henkilö saattaa päätyä työstämään uuden sukupolven pelejä niin Windows- kuin Xbox-alustoille. Hakijalta vaaditaankin kokemusta muun muassa joko DirectX 11:n, Xbox 360:n tai Xbox Onen ohjelmointirajapinnan käytöstä. Mitä tulee itse Decisive Gamesin uuteen peliin, suunnataan sitä Microsoftin työilmoituksen mukaan uudelle pelaajasukupolvelle.

Vielä ei tietenkään ole varmuutta siitä, mistä ihmeen pelisarjasta Microsoft mahtaakaan lopulta puhua. Varmuudella kuitenkin jo tiedetään, että Microsoft omistaa edelleen oikeudet vanhaan kunnon Age of Empires -sarjaan, joka on vieläkin kiistatta yhtiön suurin strategianimike. Toki toiveita esimerkiksi Halo Warsinkin paluusta voinee kuitenkin myös elätellä.

Lähde: Microsoft Careers, All Games Beta

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Halo Wars. Age of Empires.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Napoleonin, siirtomaasotien, Yhdysvaltain sisällissodan ja/tai ensimmäisen maailmansodan Age olisi kait aikajanallisesti seuraavana listalla. Kyseiset skenaariot kelpaisivat ainakin itselleni ja armeijoiden kokoa voisi myös jatkossa nostaa.

Käyttäjän Zoelz kuva
Zoelz

Olisi kyllä hienoa jos tulisi Halo wars 2

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Poistaa sanan "strategia" välistä niin saadaan pieni päivän kevennys väliin: https://www.youtube.com/watch?v=1t_Co0gfj18

Nostoja