Rakastettujen pelisarjojen uusi yhteentörmäys odottaakin ensi vuonna

Project X Zone 2:ta ei nähdäkään lännessä vielä aivan tämän vuoden puolella. Uusi seitsemän minuuttia pitkä traileri voi onneksi helpottaa oloa.

3.7.2015 14:22

Bandai Namco on päätynyt lykkäämään 3DS-roolipeli Project X Zone 2:n julkaisua lännessä. Alkujaan täkäläisille markkinoille vielä syksyksi tavoiteltu peli onkin määrä julkaista nyt niin sekä Pohjois-Amerikassa että Euroopassa ensi vuoden alussa.

Namco siirsi julkaisuikkunaa Ranskassa parhaillaan käynnissä olevan Japan Expo -tapahtuman yhteydessä. Samalla pelistä julkaistiin myös tuore traileri, joka esittelee seitsemän minuutin voimin niin sekä Project X Zone 2:n kattavaa hahmotarjontaa että myös pelin ydinjärjestelmiä.

Parin vuoden takaisen alkuperäisen Project X Zonen tapaan myös jatko-osa on eräänlainen Segan, Namcon ja Capcomin yhteistyöprojekti. Peli tuo yhteen lukuisia tuttuja pelihahmoja kolmikon rakastetuista pelisarjoista ja sulloo nämä taistelemaan sekä taktista että toiminnallista roolipelaamista tarjoavissa taisteluissa. Jonkinlainen höveli tarina sitoo tämän kaiken tietysti myös yhteen.

Lisää luettavaa