Rakastetun strategiapelin paluu siirtyy – The Settlers julkaistaan ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Rakastetun strategiapelin paluu siirtyy – The Settlers julkaistaan ensi vuonna

20.08.2019 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
3
The Settlers Gamescom

Alunperin tämän vuoden syksylle kaavailtu The Settlers siirtyy ensi vuodelle. Ubisoft julkaisi rakastetun sarjan paluusta tietoa ja trailerin Gamescom-messuilla.

Uuden osan trailerilla nähdään, kuinka mystistä maanjäristystä vanhasta kotimaastaan paenneet uudisasukkaat rakentavat asumuksensa, metsästävät, harjoittelevat taistelua ja käyvät sotaan muita kansoja vastaan. Grafiikat ovat luonnollisesti saaneet kasvojenkohotuksen, ja Ubisoft lupaa pelaajille myös entistä elävämmän ja kiinnostavamman pelimaailman, jonka kartat luo satunnaisesti Ubisoftin Snowdrop-pelimoottori.

Luvassa on myös pelillisiä uudistuksia, joita on ollut tekemässä alkuperäisenkin pelin kehittänyt Volker Wertich. Ainakin uudisasukkaiden ruokinta on pistetty uuteen uskoon, ja mukana on myös täysin uusi metapeli, josta ei kuitenkaan tiedetä mitään konkreettista.

Pelin kampanjaa voi pelata joko yksin- tai moninpelinä. Kampanjan ulkopuolella muiden pelaajien kanssa voi ottaa yhteen verkossa.

Peruspelin lisäksi The Settlersistä julkaistaan Gold Edition, jonka ostamalla peliä pääsee pelaamaan kolme päivää etuajassa. Lisäksi Gold Editionin hintaan sisältyy pelin ensimmäinen ladattava lisäosa ja pelissä käytettäviä koristerakennelmia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

Lisäksi Gold Editionin hintaan sisältyy pelin ensimmäinen ladattava lisäosa ja pelissä käytettäviä koristerakennelmia.

Aha. Aiemmin Gold on nimenomaan sisältänyt kausipassin eli 99% ajasta siis kaiken lisäsisällön. Mistä lähtien tuo "gold" on tarkoittanut pelkkää ensimmäistä lisäriä? Saa näköjään olla tarkkana jatkossa(kin) tällaisten kanssa kun vakiintunutta käsitettä muutetaan vaivihkaa epäedullisempaan suuntaan. Vähän samaa kuin kauppojen "nyt x% enemmän"-merkinnät tuotteissa, joissa on silti saman verran tuotetta kuin aina.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

hm. kolmea ensimmäistä olen pelannut, en muista olenko uudempia. mitä suosittelisitte kun noita noin paljon on ilmestynyt, että mitkä kannattaisi ainakin pelata? jos siis ovat pelaamisen arvoisia?

Käyttäjän Kille kuva
Kille
Lainaus zerodaunholy

hm. kolmea ensimmäistä olen pelannut, en muista olenko uudempia. mitä suosittelisitte kun noita noin paljon on ilmestynyt, että mitkä kannattaisi ainakin pelata? jos siis ovat pelaamisen arvoisia?

Osta ja kokeile. Tällä hetkellä Ubisoftilla on Gamescom-alessa Settlers History Collection 50-pinnan alennuksessa 19,90€. Pakettiin kuuluu kaikki seitsemän peliä ykkösestä seiskaan ja näiden lisäosat. Kaikki pelit on myös päivitetty toimimaan tämän päivä PC:llä ja pelejä muutenkin tuunattu nyky-ystävällisemmiksi.