Alunperin tämän vuoden syksylle kaavailtu The Settlers siirtyy ensi vuodelle. Ubisoft julkaisi rakastetun sarjan paluusta tietoa ja trailerin Gamescom-messuilla.

Uuden osan trailerilla nähdään, kuinka mystistä maanjäristystä vanhasta kotimaastaan paenneet uudisasukkaat rakentavat asumuksensa, metsästävät, harjoittelevat taistelua ja käyvät sotaan muita kansoja vastaan. Grafiikat ovat luonnollisesti saaneet kasvojenkohotuksen, ja Ubisoft lupaa pelaajille myös entistä elävämmän ja kiinnostavamman pelimaailman, jonka kartat luo satunnaisesti Ubisoftin Snowdrop-pelimoottori.

Luvassa on myös pelillisiä uudistuksia, joita on ollut tekemässä alkuperäisenkin pelin kehittänyt Volker Wertich. Ainakin uudisasukkaiden ruokinta on pistetty uuteen uskoon, ja mukana on myös täysin uusi metapeli, josta ei kuitenkaan tiedetä mitään konkreettista.

Pelin kampanjaa voi pelata joko yksin- tai moninpelinä. Kampanjan ulkopuolella muiden pelaajien kanssa voi ottaa yhteen verkossa.

Peruspelin lisäksi The Settlersistä julkaistaan Gold Edition, jonka ostamalla peliä pääsee pelaamaan kolme päivää etuajassa. Lisäksi Gold Editionin hintaan sisältyy pelin ensimmäinen ladattava lisäosa ja pelissä käytettäviä koristerakennelmia.

Lisää luettavaa