Rakastetut Persona-hahmot palaavat kesällä omalla luolastoseikkailullaan / Uutiset / pelaaja.fi

Rakastetut Persona-hahmot palaavat kesällä omalla luolastoseikkailullaan

1.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Persona-roolipelisarjan tuore sivuosa Persona Q2: New Cinema Labyrinth on matkalla Eurooppaan ja Amerikkaan. Japanissa aiemmin viime vuonna julkaistu 3DS-roolipeli nähdään 4. kesäkuuta.

Ensimmäisen Persona Q -pelin tavoin myös Q2 ottaa kovasti mallia Atlusin Etrian Odyssey -luolastoseikkailuilta. Sen pelaaminen tapahtuu siis laajalti ensimmäisestä persoonasta ja luvassa on pelaajan toimesta tapahtuvaa pelialueiden kartoitusta sekä vuoropohjaisia taisteluja.

Keskiössä Persona Q2:ssa nähdään erityisesti Persona 5:n sankarit, mutta kolmos- ja nelososan hahmot heiluvat hekin yhä mukana. Peli on ääninäytelty japaniksi ja tekstitetty englanniksi.

Lähde: IGN
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Luffy kuva
Luffy

Pitkästä aikaa tulee hankittua uutta pelattavaa 3DS:lle. Persona 5 on helposti oma suosikkipelini koskaan ja Dancing In Starlightista tuli hommattua erikoisversio ja platinatrophy heti kärkeen. Tässä vaiheessa fanitus on sillä tasolla että söisin varmaan paskaakin mielelläni jos siinä olisi P5-logo kyljessä.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman
Lainaus Luffy

Tässä vaiheessa fanitus on sillä tasolla että söisin varmaan paskaakin mielelläni jos siinä olisi P5-logo kyljessä.

:'D samoissa ajatuksissa juuri..Totesin, että tuleepa kaivettua 3DS naftaliinista ja ostaisin kupillisen paskaa Persona logolla. Tämä fanitusleveli on löytynyt Persona 4 Goldenin läpipeluun myötä, P5 on vielä kokonaan kokematta.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Vaikka enkku dubin puute ärsyttääkin niin silti meinasin eilen laittaa jo erikoisversion videogamesplussasta varaukseen.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Pitääpä tsekkailla millainen "Q1" oli jos pelimekaniikka yhtään itseä kiinnostelee. P5 kyllä maistuu aina :P

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Harmi kun ei ole enkku dubbeja, niin jää hankkimatta. Tai sitten pitää ottaa dubit pois päältä, kuten Digimon Storeissa.

Nostoja