Rakenna ja sitten tuhoa uudessa ruudinkatkuisessa Crossout-verkkoajopelissä / Uutiset / pelaaja.fi

Rakenna ja sitten tuhoa uudessa ruudinkatkuisessa Crossout-verkkoajopelissä

21.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Lentelypeli War Thunderin kehityksestä vastannut venäläinen pelistudio Gaijin Entertainment on julkistanut uuden ilmaiseksi pelattavan verkkomoninpelin. Yhteisyössä myöskin Venäjässä sijaitsevan Targem Gamesin kanssa yhtiössä on kehitteillä parhaillaan Crossout-niminen ajopelikokemus.

Crossoutin on määrä päästää pelaajansa rakentamaan kokonaan oman maalla kulkevan ajoneuvonsa, jolla tarkoitus olisi sitten sotia muita netissä olevia pelaajia vastaan. Koukun virkaa pelissä ajaa se, että ajoneuvojen rakentamisen pitäisi olla erittäin monipuolista, sillä pelaajien päästessä hahmottamaan yksityiskohtaisesti niin niiden aseistusta, rakennetta kuin suojuksiakin pitäisi pelissä pystyä luomaan tuhansia erilaisia vekottimia.

Ajoneuvojen vahinkomallissa pitäisi myös piisata monipuolisuutta. Ajoneuvoihin on mallinnettu nimittäin monta hajotettavaa kohtaa juurikin niissä käytettyjen osien mukaan, ja niistä kukin voi omalla tavallaan vaikuttaa härvelin pelattavuuteen.

Crossout on tarkoitus saada beetatestiin nyt alkavalla kesällä. Mukaan testaajaksi voi hakea sen kotisivujen kautta.

Lähde: Gaijin Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nämä "rakenna X ja taistele sillä muita vastaan"-jutut menee aina siihen, että siellä on se yksi tai pari valintaa joka on kaikilla. Vähän kuin Dark Soulsin Havel-ukot.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Hiekalle vaan rälläämään.