Rakkaan menetys pohdituttaa Fragments of Him -pelissä – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Rakkaan menetys pohdituttaa Fragments of Him -pelissä – katso video

15.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Alankomaalainen pelifirma SassyBot Studio on tarjonnut uuden vilkaisun tarinavetoiseen Fragments of Him -peliinsä. Pelin uusin video on jälleen luonteeltaan hyvin minimalistinen, mutta se vaikuttaisi sopivan yhteen pelin tavoitteleman tunnelman ja tyylin kanssa.

Kaksi vuotta sitten järjestetyn Ludum Dare 26 -pelinkehitystapahtuman kautta syntynsä saanut Fragments of Him on SassyBotin mukaan peli rakkaudesta, muistoista ja toivosta. Tyylillisesti kyseessä on eräänlainen ensimmäisen persoonan seikkailupeli, jossa tutkiskellaan traagisessa onnettomuudessa kuolleen Willin elämää. Pelin eräs koukuista onkin nähdä, kuinka Will vaikutti häntä ympäröiviin ihmisiin.

Fragments of Him on parhaillaan kehitteillä niin Xbox Onelle kuin pc:llekin. Peliä odoteltiin yhdessä vaiheessa jakeluun jo viime vuodeksi, mutta nykyisellään kehittäjät uskovat sen valmistuvan sittenkin vasta ensi vuodeksi.

Lähde: Fragments of Me, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Surullinen ja varsin kiintoisa pelikonsepti. Tämän voisi pelata kun tilaisuus tulee.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Idea on kiinnostava!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Muuten vaikuttaa kiinnostavalta, mutta graafinen tyyli ei miellytä sitten yhtään. Selvästi on haettu sellaista yksinkertaistettua ilmaisua, mutta esimerkiksi ihmisten kasvoissa on aivan liikaa yksityiskohtia, joka luo lähinnä sen vaikutelman, että tekijöille on iskenyt laiskuus ja mallinnus on jätetty puolitiehen. Erinomaisen huono balanssi realismin ja vapaamman ilmaisun välillä. Olisivat vain vetäneet rohkeasti jompaan kumpaan äärilaitaan.