Rakkaudesta seikkailupeleihin syntynyt Broken Age päättää tammikuun

Broken Agen ensimmäisen osan saavuttua pelin tukijoille on alkupuolikas saanut samalla myös varsinaisen julkaisupäivänsä.

14.1.2014 20:00

Kickstarter-kuumetta maailmaan epidemian tavoin levittänyt seikkailupeli Broken Age on alkanut muuttua lupauksesta todeksi. Pelin tukijat voivat odottaa saavansa pelin ensimmäisen puolikkaan kätösiinsä tänään, kun taas muun maailman ladattavaksi sen on vahvistettu saapuvan tammikuun 28. päivä.

Vaikka kehittäjä Double Fine puskeekin pelinsä maailmaan kahdessa osassa, myydään sitä jo alusta asti pelaajille vain yhden varsinaisen peruspaketin muodossa. Ostamalla pelin noin 20 eurolla, saa sen myötä itselleen sekä Broken Agen ensimmäisen osan että myös sen loppupuoliskon, kunhan moinen vain valmistuu.

Yli kolmella miljoonalla dollarilla rahoitettu Broken Age on herättänyt pelaajissa intoa varsinkin pyrkimyksillään muistuttaa tyyliltään vanhan koulukunnan seikkailupelejä. Kahdella päähenkilöllä varustettua peliä on rakennettu Monkey Islandista ja Grim Fandangosta tutun Tim Schaferin johdolla.

Lähde: Double Fine (Twitter), Steam

Lisää luettavaa