Rallia, ritareita ja luolastoropetusta – tässä Games with Goldin marraskuiset lahjapelit / Uutiset / pelaaja.fi

Rallia, ritareita ja luolastoropetusta – tässä Games with Goldin marraskuiset lahjapelit

28.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Niin järkyttävältä kuin se kuulostaakin, on marraskuu käynnistymässä tällä viikolla. Asiasta on muistuttanut nyt viimeisimpänä Microsoft, joka on paljastanut, mitä pelejä se tarjoaa Xbox Liven kultajäsenille ensi kuussa osana Games with Gold -ohjelmaansa.

Xbox One -pelien osalta marraskuu tuo mukanaan pelattavaksi niin sekä pulmaseikkailupeli Pneuma: Breath of Lifen sekä moninpelihupailuun luottavan Knight Squadin. Peleistä Pneuma on saatavilla aina marraskuun alusta kuun loppuun, kun taas Knight Squadia jaellaan pelaajille aina marraskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin asti.

Games with Goldin Xbox 360 -pelitarjontaan kuuluvat marraskuussa vastaavasti sekä kuun alusta aina sen puoliväliin asti jaettava Dirt 3 sekä marraskuun loppupuoliskon ajan saatavilla oleva Dungeon Siege III. Huomioida kannattaa, että kun Xbox One saa marraskuun 12. päivä alkaen virallisesti taaksepäin yhteensopivuuden Xbox 360 -peleille, voi sekä Dirtia, Dungeon Siegea että myös kaikkia vastuisuudessa Games with Goldin kautta jaettavia Xbox 360 -pelejä pelata Xbox Onea käyttäen.

Kirjoitushetkellä Games with Gold tarjoaa pelattavaksi niin The Walking Deadin ensimmäistä tuotantokautta Xbox Onelle ja Xbox 360:lle sekä Valiant Heartsia Xbox Onelle.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Jes! Pneuma: Breath of Live on kiinnostanut ostaa, mutta pituudensa takia ei ole kehannut 20€ maksaa. Hieno homma, että saa nyt ilmaisena ladattua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei kyllä mitään erikoista. Dirt 3 ja Dungeon Siege III tulee latailtua. Ensimmäistä onkin tullut kaverilla pelailtua pc:llä ja ihan kivaa rallia on. DS III:sta en tiedä oikeastaan mitään mutta eiköhän tuota tule testattua.

Knight Squad vaikuttaa vähän halpispeliltä eikä kyllä itseäni innosta ja Pneuma tuli jo ostettua PS Storen alesta. Ei sillä että edes olisi Onea mutta onpa noita aiemminkin jo lunastellut valmiiksi.

Jo toinen (vai onko se jo kolmas, en muista mitä oli aiemmin) kk putkeen kun ei tarvitse/jaksa edes lunastaa Onen pelejä. Aiemman, eli nykyisen kuukauden pelit on jo pelattu X360:llä.

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

DS III löytyy ja puolison kanssa sekin tahkottiin läpi, ei kovin kummoinen pelinä mutta menettelee sohvaseurustelun lomassa.
Dirt 3 täytyykin sitten koittaa, aikanaan pelasin ykköstä ja pidinkin siitä vaikka AI oli mitä oli.