Syksyllä julkaisunsa saavasta WRC 5 -rallipelistä on julkaistu ensimmäinen kunnollinen pätkä pelikuvaa. Pelistä kiinnostuneille tarjolle on tuotu kaikkiaan yli kolmen minuutin pituinen katsaus portugalilaisiin maisemiin, jotka julkaisija Big Ben Entertainmentin mukaan on kaapattu WRC 5:n beetaversiosta.

WRC 5 on tekemässä tuloaan niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Vitalle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle kuin myös pc:lle. Toisin kuitenkin kuin aiemmat neljä WRC-sarjan peliä, työstää uutta osaa italialaisen Milestonen sijaan ranskalaiskehittäjä Kylotonn Games. Studion aiempiin projekteihin lukeutuu esimerkiksi moottoripyöräilypeli Motorcycle Club. Parhaillaan se kehittelee myös uutta osaa FlatOut-sarjaan.

Milestone ei ole sekään toki rallipelaamista täysin hylännyt. Vielä kuluvan vuoden aikana studion on määrä tuoda niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin pelattavaksi Sébastien Loeb Rally Evo.

Colin McRae -konkari Codemasters palasi sekin hiljattain rallipelien pariin. Jo tovin aikaa se on kaupitellut Steamin Earl Access -osatolla Dirt Rallya, joten vaihteeksi näyttää siltä, että ralli-intoilijoilla on jälleen valinnanvaraa pelimarkkinoilla.

Lähde: WRC the Game (kotisivu)

Lisää luettavaa