Lausu rukouksesi, Rambon virallisella videopelillä on julkaisupäivä / Uutiset / pelaaja.fi

Lausu rukouksesi, Rambon virallisella videopelillä on julkaisupäivä

31.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
17

Pikkuhiljaa meidän kaikkien on vain hyväksyttävä se, että Rambo: The Video Game on pian asia, jota voimme hyväillä käsissämme. Merkit tapahtumasta ovat jo tovin aikaa olleet ilmassa ja nyt kenties se merkittävin sellainen on noussut viimein esiin. Brittijulkaisija Reef Entertainment on uhannut eurooppalaisille, että pelin voi napata kaupoista itselleen helmikuun 21. päivä.

Kyseisenä päivänä Rambo: The Video Gamesta saataville tuodaan niin Xbox 360-, PlayStation 3-, kuin myös pc-versio. Ajoissa kannattaa olla myös liikkeellä, sillä ennakkotilaajat voivat tiettyjen jälleenmyyjien kautta napata itselleen etulahjana kolmen tuuman Rambo-figuurin.

Mikäli Rambo: The Video Game ei ole vielä sulattanut sydäntäsi, kannattaa ohesta kurkata näytteitä siitä, mitä kaikkea pelillä onkaan tarjota. Jos puolestaan jo tiedät täsmälleen, mitä luvassa on, niin katso ohessa olevat videot ihmeessä siitäkin huolimatta. Haluat kuitenkin.

Lähde: Reef Entertainment

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Voisihan tämän joskus kympillä ostaa PS3:lle (tästä taitaa aika nopsaan tulla ale-kamaa), muille alustoille tälläinen raideräiskintä nyt on aika turhanpäiväinen tekele. Tosin ei movekaan vedä vertoja vanhalle kunnon valopistoolille, mutta lähinnä sitä elämystä näinä kuvaputkittomina aikoina.

Käyttäjän ghjkl kuva
ghjkl

Onko näin kämäsen pelin julkaiseminen vuonna 2014 edes laillista?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä ghjkl

Onko näin kämäsen pelin julkaiseminen vuonna 2014 edes laillista?

Muistat kai Walking dead survival instict pelin? :)

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

hahaha mitä paskaa

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

No mikäs tuossa nyt niin kamalaa on? Ihan tuollaista letkeän näköistä kieli poskessa tehtyä överiksi vedettyä Rambo meininkiä, niin kuin asiaan kuuluukin!:)

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

Tuossa aika pitkälti mitä tuli ekana mieleen. . .

IMAGE(http://puu.sh/6FSpe.jpg)

Combat tiivistetysti. Kauhistus miten tönkköisen näköistä.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Hitto hommaan heti collectors editionin jos siinä tulee rambo puukko, jouskari räjähtävillä nuolilla, se punanen bandana, m-60, lihakset ja puhelimeen latauskoodi että saa rambon tunnarin soittoääneks ja kaikki parhaat one linerit tekstari ääneks.:D

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Aika Hc räiskintää :D. Antakaa pelille mahdollisuus hurmata teidät sen laadullaan ja ostakaa se täydellä julkaisuhinnalla sitte ku tulee. Miks odottaa sen siirtymistä alelaariin, kun sen vois ostaa jo heti julkkarista.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Loppupeleissä kun ajattelee, niin eihän tuossa ole varsinaisesti muuta häiritsevää kuin elokuva-lisenssi. Valopyssy peligenre on jo tovin aikaa ollut pienessä koomassa. Itsellä on ainakin kultaisia muistoja Die Hard Trilogystä (Die harder) joka tästä pelistä tulee melko vahvasti mieleen. Helposti yksi Psx:n parhaista peleistä.

Siitä täytyy antaa pisteet kehittäjille, etteivät ainakaan lähteneet ihan suoraan tuolle geneeriselle FPS / TPS linjalle, noita kun pukkaa edelleen lähes joka tuutista leffa lisenssillä tai ilman. Vaikkakin kyllä hassullta tapaa pelottavan läheltä liipaseekin.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

Ei hitto, miten tämmöisiä pelejä, joista "laatu" paistaa kilometrien päähän ollaan tosissaan julkaisemassa xD....pelin ulkoasusta saa kyllä varsin virheellisen kuvan noista screenshoteista, videosta käykin sitten ilmi että teknisesti peli on jostain kivikaudelta...