Rampage-klassikkopeliin perustuva hirviöelokuva aikoo yllättää, koskettaa ja säikyttää

Ohjaaja Brad Peytonilla on suuria suunnitelmia Dwayne Johnsonin tähdittämälle Rampage-peliin perustuvalle elokuvalle.

3.12.2016 08:45

Vuonna 1986 ilmestynyt Bally Midwayn kehittämä Rampage-hirviöhassuttelu on taipumassa tulevaisuudessa myös elokuvamuottiin.

WeGotThisCovered-sivustolle jutustellut ohjaaja Brad Peyton kertoo rakentavansa elokuvaa, joka yllättää ihmisiä tunteikkuudellaan sekä pelottavuudeltaan. Tältä osin mies mainitsee vertailukohdaksi itse ohjaamansa San Andreas -katastrofirainan. Paraikaa Incarnate-kauhuelokuvaa työstävän Peytonin mukaan elokuvasovituksessa on toki mukana jättimäisiä hirviöitä tuhoamassa rakennuksia, mutta se on vain pieni osa kokonaisuudesta.

Peyton ihmetteli samaisessa haastattelussa, miksi pelielokuvat tuppaavat niin usein epäonnistumaan. Mies mainitsee yhdeksi syyksi sen, että tekijät pyrkivät seuraamaan turhan tarkasti lähdemateriaalia, jolloin elokuvasovitus ei onnistu seisomaan omilla jaloillaan. Peyton tuumaili, että jos hänelle tarjottaisiin pestiä vaikkapa Call of Duty -elokuvan peräsimessä, ei tämä tahtoisi pelata läpi kaikkia aiheeseen liittyviä pelejä.

Rampage-elokuvan pääosassa rymistelee leppoisa lihaskimppu Dwayne ”The Rock” Johnson. Käsikirjoituksesta vastaa muutaman vuoden takaisen Lost-televisiosarjan kynäillyt Carlton Cuse. Julkaisua on uumoiltu vuodelle 2018.

Lähde: Gamespot

Lisää luettavaa