Amy-kauhuseikkailusta julkaistiin uusi esittelyvideo. Pätkä pitää viimein sisällään varsinaista pelikuvaa pelistä ja paneutuu näin myös sen useisiin merkittäviin mekaniikkoihin.

Tärkeässä osassa pelissä nähdään tietysti Amy, pieni 8-vuotias tyttö, joka ei puhu eikä puhahda, mutta on silti elintärkeä apu päähenkilö Lanalle. Lana kärsii nimittäin infektiosta, joka on muuttamassa hänet vauhdilla mielipuoliseksi hirviöksi, mihin ainut apu on Amyn läheisyyden tuoma parantava voima. Avuttoman ja pelokkaan pikkutytön suojeleminen elävien kuolleiden ja niitäkin viheliäisempien hirviöiden kansoittamissa kentissä onkin eräs pelaajan päätehtävistä.

Amysta on kuitenkin tehty myös muutakin kuin silkka kädestä raahattava ensiapulaukku. Hahmo kykenee pienen koonsa ansiosta pääsemään paikkoihin, joihin Lanalla ei ole asiaa, minkä lisäksi hänen asusteestaan löytyy myös valonlähde pimeitä nurkkia varten. Mielenkiintoisena tunnelmanluojana Amy toimii myös eräänlaisena varoittimena, sillä tyttöä kädestä pitäessä Lana kykenee tuntemaan tämän sykkeen, joka kiihtyy vihollisten lähestyessä.

Amyn kehityksestä vastaa ranskalainen VectorCell ja se on määrä julkaista PlayStation Network – sekä Xbox Live -palvelussa toistaiseksi vielä tuntemattomana ajankohtana.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa