Rapa roiskuu taas! Dirt 5 paljastui Xbox Series X:lle, PS5:lle ja nykyalustoille / Uutiset / pelaaja.fi

Rapa roiskuu taas! Dirt 5 paljastui Xbox Series X:lle, PS5:lle ja nykyalustoille

7.05.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Dirt, Dirt 5, Codemasters, ajopeli, 2020, Xbox Series X, PlayStation 5, PS5, Series X,

Brittikehittäjä Codemasters on paljastanut jatkoa ajopelisarja Dirtille. Lokakuun aikana suhailemaan lähdetään vielä Dirt 5:llä, jota päästään pelaamaan niin nykysukupolven alustoilla kuin Xbox Series X:llä ja PlayStation 5:llä.

Codemasters lupaa uusimmasta osasta sarjan tähän asti uskaliainta ja rohkeinta peluä. Se keskittyy yhä enemmän maastossa tapahtuvaan lennokkaampaan autokilpailuun kuin puhtaaseen ratakisailuun ja koettelee pelaajia näin ollen niin soralla, jäällä, lumessa kuin hiekallakin. Erilaisia reittejä luvataan mukaan reilut 70 erilaista pelaajien päästessä vauhtiin muun muassa New Yorkissa, Brasiliassa ja Norjassa.

Keskeisenä osana ajelua nähdään tarinavetoinen uratila, jossa tähteyttä tavoitellaan sponsoreita tyydyttämällä ja Troy Bakerin sekä Nolan Northin suloääniä kuuntelemalla. Paikallisesti ajamaan pääsee parhaimmillaan myös vielä neljän pelaajan jaetulla ruudulla, kun taas netissä kisataan parhaimmillaan 12 pelaajan kesken erilaisissa innovatiivisiksi lupailluissa tavoitepohjaisissa kisoissa.

Dirt 5:n on määrä ilmestyä ensin lokakuun paikkeilla ainakin pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Tulossa tänä vuonna ovat myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -versio ja ensi vuoden puolella vielä Stadia-käännös. Ainakin Xboxilla pelin saa sekä Onelle että Series X:lle yhdellä ostoksella Microsoftin Smart Delivery -ominaisuuden ansiosta.

Lähde: Codemasters

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rabbitman kuva
Rabbitman

Pitäähän sen nyt erottua Dirt Rallysta.

Käyttäjän Eripsa kuva
Eripsa

4K 60 fps Xbox Series X: llä, ja tarjoaa myös 120 fps-tilan - oletettavasti pienemmällä tarkkuudella.

Nostoja