Raportti: edullisempi Nintendo Switch -malli saapuu kesäkuun loppun mennessä / Uutiset / pelaaja.fi

Raportti: edullisempi Nintendo Switch -malli saapuu kesäkuun loppun mennessä

25.04.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Uusi Nintendo Switch -malli saapuu markkinoille jo lähikuukausien aikana, mikäli lähteitä on uskominen.

Bloomberg-julkaisun tietojen mukaan Nintendo Switchin edullisempi malli julkaistaisiin kesäkuun loppuun mennessä. Väitteen taustalla ovat Bloombergin mukaan Nintendon suunnitelmista perillä olevat nimettömät lähteet. Tuoreet tiedot ovat linjassa aikaisemmin keväällä liikkuneiden huhujen kanssa, joiden mukaan Switchistä oltaisiin kehittämässä pääasiassa kannettavaan käyttöön tarkoitettua konsolimallia.

Bloombergin mukaan myös tehokkaampi Switch-malli olisi tekemässä tuloaan tämän vuoden aikana. Kyseessä ei kuitenkaan ole aikaisempien spekulaatioiden mukaisesti merkittävästi nykyistä konsolia tehokkaampi malli, vaan luvassa on melko vaatimaton päivitys nykyiseen rautaan.

Lähde: Bloomberg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Ostin aluksi Nintendo 2DS:n päästäkseni pelaamaan Pokemonia ja päivitin sen myöhemmin New 3DS:ään. Switchin suhteen en koe vielä, että vastaava olisi tarpeellista. Jos parin vuoden kuluttua tulee Pro-versio, niin ehkä sitten innostun ostamaan uutta rautaa.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

No just. Ei sillä että nyt kovin yllättynyt olen. Eihän Nintendo niiden tehojen perään mene ja ei NS:n kuoriin ihan helposti kovempaa rautaa saa. Tämän perusteella voisi kuvitella että tämä on myös edelleen hybridi malli. Sinänsä ymmärrän että se painaa Nintendon kupissa enemmän kuin tehot, mutta toivoin vain jotain muuta.

Vaikka ei siinä, "tehomalli" tulee joka tapauksessa hommattua. Jos tulee hommattua. Octopathkin meni PC:lle, niin Bayonetta 3 on oikeasti ainoa system seller. Vaikka turhaan tässä ketään huijaan, Bayonetta 3:n takia ostaisin vaikka WiiU:n toiseen kertaan.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Hmmm, pitäskö tuo hankkia vaiko se normiversio.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vähän veikkailinkin että ns. tehomalli ei isosti perusmallista eroa. Jotain muuta eroja siinä sitten voikin olla mutta tuskin tehojen osalta mitään isompaa.