Sony Picturesin Metal Gear Solid -elokuvalle on löydetty käsikirjoittaja, raportoi elokuvasivusto Deadline Hollywood.

Sivuston mukaan Konamin hiiviskelypelisarjan elokuva-adaptaation kynäilee brittikäsikirjoittaja Jay Basu. Toistaiseksi suhteellisen tuntematon nimi kiinnitettiin lähiaikoina myös Universalin klassikkohirviöitä eloon herättelevään elokuvasarjaan.

Vuonna 2012 itse pelilegenda Hideo Kojima kapusi lavalle Marvel-elokuvista tutun tuottaja Avi Aradin kanssa projektin julkistustilaisuudessa pelisarjan 25-vuotispäivillä. Elokuva on sittemmin pitänyt hyvin matalaa profiilia, mutta käsikirjoittajan palkkaaminen sysännee tuotannon jälleen vauhtiin.

Pelit luoneen Kojiman osa elokuvan tuotannossa on tällä hetkellä hämärän peitossa Konamilla tapahtuneiden muutosten jälkimainingeissa. Julkaisija riisui miehen nimen tulevan Metal Gear Solid V: The Phantom Painin mainosmateriaaleista yllättäen tässä kuussa, ja vaikka pelin tuotannon on luvattu jatkuvan normaaliin tapaan, sarjan tulevaisuus Kojiman valvovan katseen alla vaikuttaa epävarmalta.

Sony itse ei ole vielä kommentoinut laajalle levinnyttä uutista, eikä elokuva itsessään ei ole saanut minkäänlaista julkaisuaikataulua.

Lähde: Deadline Hollywood, Eurogamer

Lisää luettavaa