Räppäritähti Kanye Westin kuollut äiti matkaa taivaan porteille uudella mobiilipelitrailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Räppäritähti Kanye Westin kuollut äiti matkaa taivaan porteille uudella mobiilipelitrailerilla

12.02.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3
Räppäritähti Kanye Westin kuollut äiti matkaa taivaan porteille trailerilla

Mielipiteitä jakavan räppäritähti Kanye Westin peliprojekti alkaa olla jo esittelykunnossa.

Noin vuosi sitten julkistettu Only One -mobiilipeli on saanut vihdoin ensimmäisen trailerinsa, ja kaikesta päätellen teos on edelleen lähellä Westin alkuperäistä visiota. Traileri seuraa miehen edesmenneen Donda-äidin vaellusta taivaan porteille, ja matkalla mukaan tarttuu muiden enkelien ohella myös muun muassa siivekäs hevonen. 

Pelistä ei edelleenkään tiedetä juuri mitään hyödyllistä: sitä kehittävä studio ei ole astunut julkisuuteen, eikä tiedossa ole, mille alustoille peli lopulta julkaistaan. Teoksen hyvin henkilökohtaisen ja koskettavan aihepiirin vuoksi siitä toivotaan ilmaispeliä, sillä kuolleen naisen muistolla rahastaminen vaikuttaisi ymmärrettävästi hankaavan monia vastakarvaan. West ei kuitenkaan itse ole vielä hiiskunut suunnitelmistaan.

Only Onen trailerin voi katsastaa alta.

Lähde: Polygon, VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Kaikkea ne tummemman pigmentin omaavat keksivätkin. :D

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Saa nähdä minkälainen tästä nyt sitten tulee, mutta edelleen mobiilipelin julkaiseminen toisen muistolle ei kuulosta yhtään hyvältä idealta.
Pelit voivat olla jopa mahtava tapa osoittaa tunteita ja kunnioitusta, mutta mobiilipelistä tulee mieleen bussipysäkki, vessa, candy crush ja ne jonnet kaupan käytävällä.

Oletan myös että tuo pikselöinti videossa on videon takia, eikä järkyttävän huonolaatuisten peliassettien, mutta jostain syystä osa näyttää selkeästi pikselisemmältä.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw
Lainaus käyttäjältä Oskulock

Kaikkea ne tummemman pigmentin omaavat keksivätkin.

En kyllä näe miten ideat ja ihon pigmentti liittyvät toisiinsa.

Aihe on kyllä melko outo pelille, mutta Kanyen tuntien ei mikään yllätys. Tuskimpa hän pystyisi kehittämään peliä aiheesta, joka ei jollain tavalla liity suoraan häneen itseensä ja hänen elämäänsä. Tosin kaipa tästä tulee ihan nätti kunnianosoitus tulee hänen äidilleen.