Rare petti Perfect Dark Zeron pelaajat / Uutiset / pelaaja.fi

Rare petti Perfect Dark Zeron pelaajat

29.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
16

Perfect Dark Zeron julkaisemisesta Xbox 360:lle on kulunut lähes vuosi. Pelin saapumisen jälkeen Rare ilmoitti, että se päivittäisi nettipelin pelaajamäärää ja kehittäisi uusia pelimuotoja mahdollisimman pian.

Pelaajat ovat toki saaneet jo yhden karttapaketin, ja toinenkin on tulossa. Mitään yksityiskohtia uusista kartoista tai niiden lukumäärästä ei paljastettu. Samalla Rare kuitenkin ilmoitti, että pelaajat eivät koskaan pääse nauttimaan lähes vuosi sitten luvatuista uudistuksista.

- Valitettavasti lupaamamme päivitykset eivät tule koskaan peliin. Aluksi meillä ei ollut tarpeeksi ihmisiä, jotta saisimme ne valmiiksi ajoissa. Nyt meillä ei ole ihmisiä, jotta voisimme tehdä niitä ollenkaan, Raren edustaja myönsi.

Tieto ajaa varmasti jälleen lisää pelaajia muiden nettipelien pariin. Vain harvat lienevät tyytyväisiä muutamaan lisäkarttaan, kun parempaakin on tarjolla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Aina jaksetaan lupaillaja lupailla mutta mitään ei käy. Tuttu tunne.

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

PDZ on melkoista sähellystä 32 pelaajalla, vaikea kuvitella mitenkä se paranisi lisäpelaajilla.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

paha homma raren uskottavuudelle. tuo peli ei kyllä itseäni jaksanut kiinnostaa ei sitten millään, varmasti on hyvä peli kun jengi sitä pelaa mut muhun se ei uponnut kyllä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tolla ei ole mitään väliä. Ei kukaan niitä odottanut enää.

Käyttäjän NviperO kuva
NviperO

Ei taida PDZ olla enää kuuminta hottia X360:lla. Ei ole muistaakseni pitkään aikaan ollut tuossa "TOP10 pelatuinta Xbox 360 -peliä" -listalla, mitä Major Nelson blogiinsa päivittelee viikottain. Itsekin kyllästyin melko nopeasti, kun tuli parempaa tarjolle.

Mielenkiintoista tosin nähdä kehtaavatko ottaa hintaa tuosta toisesta karttapaketista vai tuleeko se "lahjana" niille jotka peliä vielä pelaavat.

Käyttäjän Rider kuva
Rider

Ei o Raresta ollu mitään hyätyä enää N64 aikojen..

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

tämä on peli joka on jäänyt multa pelaamatta. Muistan kun tämä ilmestyi niin jäin odottamaan condemnedia ja ostin sen ja tämä jäi vähän toiselleasteelle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti Raren tuleva Xbox360 peliä Viva Pinataa ei keskeytetä/sössitä pienen tekijätiimin takia. Jos niin käy niin en enää tee Xbox360:llä mitään, kun Assassins Creedikin myöhästyy. Toivottavasti uudet Halo pelit tulisivat ajoissa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Harmillista, juuri sain oman XO:ni hankittua ja tämän meinasin ostaa.

Käyttäjän Tuhomursu kuva
Tuhomursu

Tähän se menee. Kerrotaan että superpeli X tulee kauppoihin ja siihen tulee pirusti ilmaista ladattavaa, päivityksiä ja ekstraa, mutta sitten kun rahat on saatu takasin pelistä niin siirretään resurssit toisen projektin pariin ja sanotaan "sori". Alkaa menemään jo harhaanjohtamisen piikkiin.

Nostoja