Raren työstämä Sea of Thieves hakee innokkaita virtuaalipiraatteja sisäpiirin pelitestiin / Uutiset / pelaaja.fi

Raren työstämä Sea of Thieves hakee innokkaita virtuaalipiraatteja sisäpiirin pelitestiin

24.11.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
1
Sea of Thieves

Legendaarisen brittipelitalo Raren piraattiseikkailu Sea of Thieves kaipailee osallistujia juuri käynnistyneeseen insider-ohjelmaansa.

Sisäpiiriin kelpuutettujen olisi tarkoitus päästä osallistumaan aktiivisena osana Sea of Thievesin kehitykseen. Tavoitteena on käydä aktiivista keskustelua aiheelle pyhitetyllä foorumilla, mutta osalle tarjoutuu myös käytännön mahdollisuus päästä testaamaan peliä jo reilusti ennen sen virallista julkaisua – alustoina joko pc tai Xbox One.

Insider-ohjelman hakulomakkeessa tiedustellaan esimerkiksi osallistujaksi haluavan suosikkigenrejä, pelityylejä sekä verkkokäyttäytymistä. Kehittäjien mukaan kaikki eivät automaattisesti pääse mukaan ohjelmaan, vaan osallistujaksi pyritään kartoittamaan mahdollisimman eri tyylistä pelaajakuntaa – siksipä kyselyyn olisikin tärkeää vastata rehellisesti.

Lisää tietoa ja ilmoittautumislinkkiä voi kaivella Sea of Thievesin foorumeilta täältä.

Sea of Thieves julkaistaan ensi vuoden aikana pc:lle sekä Xbox Onelle.

Lähde: Eurogamer, Rare

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kyllä tätä jossain vaiheessa pitää päästä testaamaan. Jos ei tässä testissä niin jossain betassa tai viimeistään demona tai trialina. Vaikuttaa edelleen loistavalta peliltä.

Nostoja