Rasisti-Hogan sai kenkää uusimmasta WWE-showpainipelistä / Uutiset / pelaaja.fi

Rasisti-Hogan sai kenkää uusimmasta WWE-showpainipelistä

25.07.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
12
Rasisti-Hogan sai kenkää uusimmasta WWE-showpainipelistä

Vuotuisia WWE-showpainipelejä tehtaileva 2K Games on ilmoittanut paini-ikoni Hulk Hoganin jäävän pois sarjan tuoreimmasta osasta.

Tosimaailman WWE-organisaatio itse potki Hoganin pellolle menneellä viikolla medialle vuodetun, hyvin valonarkaa materiaalia sisältäneen nauhoituksen vuoksi. Vuosia vanhalla nauhalla Hogan kutsuu itseään rasistiksi ja viljelee halventavia ilmauksia anteliaasti tyttärensä afroamerikkalaiseen kumppaniin viitaten. Miehen olemassaolo on täysin pyyhitty WWE:n verkkosivuilta ja oheistuotekaupoista. 

Hogan on jo ehtinyt pyytämään möläytyksiään anteeksi, mutta 2K Games on kaikesta huolimatta päättänyt osoittaa solidaarisuutta poistamalla tämän myös tämänvuotisesta WWE 2K16 -pelistä. 

– Arvostamme yhteistyökumppanimme tekemiä bisnespäätöksiä, ja voimme vahvistaa, ettei Hogania nähdä WWE 2K16:ssa, 2K Games ilmoitti tiedotteessaan.

WWE 2K16 julkaistaan 30. lokakuuta PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: IGN, Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ni eipä hirveesti haittaa jos peli on samanlaista quick time eventtiä kun edellinen. Mihin näistä katosi gameplay? Kauppaan jää ja ostan vaikka jotain N64:lle.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

taitaa olla taas vaihteeksi myrsky vesilasissa ilmiö

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Ymmärrän vielä sen, että esimerkiksi Chris Benoit (joka oli aina yksi suosikeistani) pyyhittiin pois koko painimaailman kartalta. Mutta tämä on jo vähän liikaa - kyseessä on varmaan joku MTV:n aikainen tosi-TV-sarja?

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Naurettavaa paskaa. Ihan kuin tapaus Benoit. Benoit ON edelleen suosikkejani. No hogan faneja on niin paljon, että kyllä tästä vielä älämöly nousee.

Käyttäjän Jorppa69 kuva
Jorppa69

Wwe:ltä tän kyl ymmärtää bisnes mielessä. Yhtiö on kumminkin pörssi-yhtiö ja kaikki negatiivinen julkisuus on huonoa rahallisesti ja nykyään wwe:ssä raha on se mikä määrää.

Käyttäjän make72 kuva
make72

Onneks en oo pelaillu Wrestling pelejä vuosiin,joskus junnuna tuli katottuu Sky Channeliltä wrestlingii ja Hulk Hogan oli ehdoton suosikki.Muistan vielläkin tais olla Wrestlemania 3 Hulk Hogan Vs King Kong Bundy se käytiin kalteroidussa kehässä:).Siis jos pelaisin wrestling pelejä niin en ainakaan peliä mistä Hogan on poistettu.

Käyttäjän jannekoskinen kuva
jannekoskinen
Lainaus käyttäjältä Jester

Naurettavaa paskaa. Ihan kuin tapaus Benoit. Benoit ON edelleen suosikkejani. No hogan faneja on niin paljon, että kyllä tästä vielä älämöly nousee.

Chris Benoita olisi pitänyt kunnioittaa tekemällä hänestä legacy tai hall of fame painija kuoleman jälkeisiin peleihin

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Ihan OK liike WWE:ltä, ei näytä kauhean hyvältä jos real amurican, everyone's hero onkin rasisti. Tai kansan sankari onkin murhaaja. Mutta sitten taas nämä kummatkaan ei ole kauhean ok liikkeitä, jos tietää kuinka kaksinaamaista WWE:n toiminta on. Samaan aikaan pyöritetään kiusaamisen vastaista kampanjaa, kun ohjelmaa selostaa yksi firman pahimmista kiusaajista, Bradshaw. Toisaalta Jimmy Snuka pistetään ihan huoletta peleihin, vaikka sielläkin on taustalla enemmän tai vähemmän epämääräinen kuolema. Ja lista jatkuu...

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus
Lainaus käyttäjältä jannekoskinen

Lainaus käyttäjältä JesterNaurettavaa paskaa. Ihan kuin tapaus Benoit. Benoit ON edelleen suosikkejani. No hogan faneja on niin paljon, että kyllä tästä vielä älämöly nousee. Chris Benoita olisi pitänyt kunnioittaa tekemällä hänestä legacy tai hall of fame painija kuoleman jälkeisiin peleihin

Ai murhaaja olisi pitänyt kunnioittaa?

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Tervetuloa poliittisesti korrektiin maailmaan! Toisaalta en usko että WWE oikeasti potki miehen kokonaan ulos, sen verran arvokas hän kuitenkin on, pitävät hänet vaan poissa kunnes tämä juttu laimenee ja sitten tulee uusi soppari postissa. En siedä rasismia, mutta toisaalta saattoihan se hänen tyttärensä poikaystävä olla myös sellainen asshole jonka vuoksi Terry päästeli niitä rasistisia ilmauksia, jolloin pitäisi pitää mielessä että Terry ei puhu kaikista mustista ihmisistä. Mutta mitä minä tiedän, taidampa mennä kuuntelemaan tuon nauhoitteen seuraavaksi.

(En oo muuten ennen huomannu et Terryllä on vihreät silmät)

Nostoja