Ratchet and Clankin seikkailut jatkuvat PSP:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Ratchet and Clankin seikkailut jatkuvat PSP:llä

20.04.2006 // Kirjoittanut: Riot
4

Toistaiseksi vain Ratchet and Clank -nimellä tunnettu peli esitellään ensi kuun E3-messuilla. Pelin tuotannosta ei vastaa sarjan luonut Insomniac Games, vaan uusi tiimi. Ei kuitenkaan huolta, koska tekijäryhmä koostuu entististä Insomniacin työntekijöistä.

Sen verran on selvinnyt, että peli on tyyliltään ensimmäisen Ratchet and Clankin kaltainen ja myös suosittu Quark-hahmo on jälleen mukana. Jonkin sortin ladattavaa moninpelisisältöä on myöskin luvassa ja asevalikoiman pitäisi koostua sarjan suosituimmista "mutkista".

Lisää infoa ja kuvia seuraa lähiviikkojen aikana.

190280l2.jpg190280l3.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän feldon kuva
feldon

Tunnustaudun Ratchet and Clank -faniksi. Joten jos tästä saadaan Daxterin veroinen hyppely, niin olen todella kiinnostunut!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Olen pelannut kaikki nämä pelit läpi ja ne oli tosi hyviä, mutta katdotaan ostanko tämän ,koska tämä muisttaa vähän ykkös osalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

oon nähny paljon kuvia ja videoita ja mulla on kaikki muut R&C:t ja psp:kin tän ostan varmasti