Ratchet & Clank -kehittäjät paljastivat Metroid-henkisen sukellusveneseikkailun / Uutiset / pelaaja.fi

Ratchet & Clank -kehittäjät paljastivat Metroid-henkisen sukellusveneseikkailun

29.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Aiemmin tällä viikolla kiusoiteltu uusi Insomniac Gamesin peli on paljastettu nyt virallisesti. Uutukainen on PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle saapuva Song of the Deep, joka kertoo meren syvyyksiin sukellusveneellään lähtevästä isänsä hukanneesta Merryn-tytöstä.

Insomniac on väistelemättä jo todennut, että peli on hyvin metroidvania-henkinen sivulta kuvattu toimintaseikkailupeli. Keskeinen aktiviteetti pelissä on siis epälineaarisen merenalaisen maailman tutkiminen, mikä tapahtuu päivittämällä päähenkilön sukellusvenettä jatkuvasti uusilla matkaa helpottavilla erikoisominaisuuksilla. Omanlaisekseen seikkailun tekee kuitenkin juuri pelin sukellusvenekeskeisyys, sillä sen johdosta Song of the Deep ei ole monien metroidvania-pelien tapaan jälleen taas vain yksi tasoloikkavetoinen kokemus.

Myyntiin Song of the Deep on saapumassa kesän tienoilla. Peli on ensisijaisesti työstetty latauspalveluissa julkaistavaksi peliksi, mutta ainakin Yhdysvalloissa se saa myös fyysisen version. Fyysistä versiota on kaupittelemassa GameStop, joka toimii hieman yllättäen myös pelin julkaisijana.

Hintaa Song of the Deepille on kertymässä sellaiset 15 euroa.

Lähde: Song of the Deep (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Mielenkiinto heräsi heti kun mainittiin sana Metroid.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikuttaapa muuten hyvältä. Tulee mieleen PS aikainen "Overboard!". Peli, jota en koskaan saanut ostettua vaikka demo iski täysillä. Siihen aikaan verraten tosin on pelien ostelu varmaan yli kymmenenkertaistunut muutenkin. Overboard!:sta voisi muuten tulla uusi versio vaikkapa digijulkaisuna.

Nostoja