Rautanyrkki iskee Super Smash Bros. Ultimateen – Tekken-taistelija Kazuya paljastui seuraavaksi hahmoksi / Uutiset / pelaaja.fi

Rautanyrkki iskee Super Smash Bros. Ultimateen – Tekken-taistelija Kazuya paljastui seuraavaksi hahmoksi

15.06.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Rautanyrkki iskee Super Smash Bros. Ultimateen – Tekken-taistelija Kazuya paljastui seuraavaksi hahmoksi

Super Smash Bros. Ultimaten seuraavaksi lisähahmoksi on vahvistunut todellinen taistelupelien veteraani. Nintendo nimittäin vahvisti E3 2021 -lähetyksessäänTekken-sarjan Kazuya Mishiman olevan nimekkäitä pelihahmoja vilisevän taistelupelin tuorein haastaja.

Kazuya on Super Smash Bros. Ultimaten viides Fighters Pass Vol. 2 -kausikortin kuudesta lisähahmosta. Pelin vetäjä Masahiro Sakurai ei paljastanut vielä sen kummempia yksityiskohtia Kazuyasta, mutta lupasi palaavansa asiaan 28. kesäkuuta uuden videolähetyksen muodossa. Kazuyan julkistusvideon voi  katsastaa ohesta.

Super Smash Bros. Ultimaten toisen kauskortin aiemmin julkaistuihin hahmoihin lukeutuu muun muassa Minecraftin Steve ja Final Fantasy VII:n Sephiroth.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Oli pakko tarkistaa, mitä kaikkia hahmoja SSBU:hun on jo julkaistu ja täytyy myöntää, että olen hieman pettynyt. Banjo & Kazooie on oikeastaan ainoa hahmo, josta olin aidosti innostunut. Toki kaikilla hahmoilla on varmasti omat faninsa ja minäkin lopulta hankin DLC:n, että saan täyden rosterin.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Hauska traileri, saisi Kazuya päästä yli jo siitä traumastansa.