Realistista pallottelua lupaavasta Tennis World Tourista saatiin ensimmäinen videotodiste

Realistisen tenniksen taas videopelimuotoon mahdollisesti tuova Tennis World Tour esiintyy ensimmäisellä kiusoittelutrailerilla pienten yksityiskohtien kera.

30.10.2017 22:53

Alkuvuodesta hyvin vähin äänin julkistettu Tennis World Tour voi vielä hyvinkin muodostua oikeaksi videopeliksi. Tämän puolesta puhuu ainakin siitä maanantaina julkaistu ensimmäinen kiusoittelutraileri, joka on tuonut mukanaan myös hieman konkreettisia yksityiskohtia tulevasta.

Julkaisija Bigben Interactiven mukaan Tennis World Tour on saapumassa myntiin ensi vuoden keväällä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle. Peliin on lisenssoitu mukaan yli 30 oikeaa pelaajaa, ja sen on kerrottu panostavan realismiin pyrkimällä huomioimaan niin tenniksen taktisia, fyysisiä kuin henkisiä ulottuvuuksia.

Tennis World Tour on siinä mielessä näyttänyt lupausta, että sitä on ollut mukana kehittämässä joukko kuuden vuoden takaisen Top Spin 4:n kehittäjiä. Genressä onkin ollut pitkään hiljaista, sillä Top Spin 4 on ollut juurikin viimeisimpiä markkinoilla nähtyjä realistia tennispelejä.

Lisää luettavaa