Red Dead Online -päivitys yrittää suitsia huonoa käytöstä / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Online -päivitys yrittää suitsia huonoa käytöstä

13.02.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Red Dead Onlinen verkkopelikokemusta laitetaan uuteen uskoon tulevassa päivityksessä.

Rockstar Gamesin kuvauksen mukaan päivityksellä pyritään vähentämään ennen kaikkea pelaajien "tuhoisaa" käytöstä. Red Dead Online -päivitys vähentää muiden pelaajien näkyvyyttä pelin kartalla, minkä tavoitteena on vähentää muiden pelaajien jahtaamista. Jatkossa pelaajat näkyvät kartalla vain 150 metrin säteellä, mutta ampuminen paljastaa sijainnin myös pidemmällä etäisyydellä.

Päivitys myös korostaa aggressiivisien pelaajien näkyvyyttä. Pelaajien ja heidän joukkionsa näkyvyys Red Dead Onlinen kartalla paranee kun pelaajat tekevät pahuuksia. Huonoa käytöstä korostetaan myös karttamerkkien värillä, sillä tekojen myötä pelaajamerkkien värit muuttuvat pikkuhiljaa sinisestä tummanpunaiseksi.

Pahuuksia tekevät pelaajat saattavat jatkossa saada peräänsä myös tekoälyn ohjastamia palkkionmetsästäjiä. Päälle laitettavan palkkion määrä riippuu rikosten vakavuudesta ja palkkion kasvaessa jahdista tulee hankalampi sekä pelaajalle että hänen joukkiolleen.

Red Dead Onlinen mittavan päivityksen on määrä ilmestyä 26. helmikuuta.

Lähde: Rockstar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, kai tämä on ihan ok mutta järkevää sisältöä olisi mukava olla enemmän. Tämänkin pelin moninpelirettelöt on puhdasta kaaosta, kuten GTA:n vastaavat, joten enemmän niitä yhteistyö- sekä tarinapohjaisia juttuja, kiitos, joissa ollaan pelaajat vastaan NPC:t.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Laittaisivat nyt vaan ne priva servut peliin. Ai niin, mutta sehän helpottaa rahan tienaamista liikaa kun joku mulkero ei ole ampumassa hengiltä metsästys tai kalastus reissun jälkeen.
Sen takia rockstar pakotti gta onlinessakin uudet bisnekset publalle.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Jos nuo on vaan mitä on tulossa sitten parin viikon päästä niin on kyllä aika pettymys, kun ottaa huomioon minkä aikaa tässä on jo odoteltu uutta sisältöä. Itse kyllästyin jo yli kuukausi sitten RDO:hon kiitos enimmäkseen griefferi-jonnejen. Ja tuskin tämä tuleva päivityskään pahemmin auttaa, jos esim. metsästät niin silloin on melkein pakko ampua aseella ja se kun näkyy kartalla niin sehän on näille grieffereille kuin kutsuhuuto. Ja sekin että ei näy kartalla jos oot kaupungissa/kylässä niin ei se paljoa vaikuta kun ne kämppää siinä kauppojen luona kuitenkin.