Red Dead Online saa ensi viikolla uusia pelimuotoja, aseita ja kilpakalastusta / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Online saa ensi viikolla uusia pelimuotoja, aseita ja kilpakalastusta

21.02.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Rockstar Games on paljastanut Red Dead Onlinen seuraavan sisältöpäivityksen antia.

Ensi tiistaina julkaistavan päivityksen kerrottiin aikaisemmin suitsivan pelaajien huonoa käytöstä uusilla mekanismeilla, mutta mukana on myös uutta sisältöä. Päivityksessä on mukana esimerkiksi Fool's Gold -tapahtuma, jossa pelaajat kilvoittelevat kultaisen haarniskan hallinnasta toisiaan vastaan. Lisäksi tarjolla on kolme uutta pelimuotoa Showdown-moninpeliin sekä uusia ratsastuskisoja, joissa tavoitteena on ampua matkan varrelle sijoitettuja maalitauluja.

Päivitys täydentää myös Red Dead Onlinen kilpailullisia haasteita kalastushaasteilla. Haasteisiin osallistuvat pelaajat saavat käyttöönsä kaikki tarvittavat varusteet. Lisäksi he saavat kalastaa rauhassa ilman pelkoa liipasinherkistä pelaajista.

Uusien pelimuotojen lisäksi mukana on myös uusia asusteita ja aseita. Evans Repeater -kivääri ja uusi kaksipiippuinen haulikko tulevat saataville pelin asekauppoihin päivityksen myötä.

Lähde: Rockstar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No ei vielä hirveästi innosta palaamaan Onlineen. Ei varsinkaan kun on muita pelejä kesken. Katsellaan sitten kun saavat jotain yhteistyötehtäviä tai tarinallisia juttuja lisää.

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Online on muuten ihan mukava mutta melkein kaikki online pelikerrat on päättynyt siihen et joku kaveriporukasta lentää ulos R* server ongelmien takia

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu
Lainaus zappah

No ei vielä hirveästi innosta palaamaan Onlineen. Ei varsinkaan kun on muita pelejä kesken. Katsellaan sitten kun saavat jotain yhteistyötehtäviä tai tarinallisia juttuja lisää.

Nuota mäkin ottaisin lisää. Ei oikein nappaa ne toisia vastaan taistelut. Ja voispa noita Stanger tehtäviä tehdä, niin ettei kukaan tuu siihen häärimään.