Red Dead Onlinen beta on nyt ohi – suurpäivitys toi nettilänkkäriin korjauksia, lisätehtäviä ja pokerin / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Onlinen beta on nyt ohi – suurpäivitys toi nettilänkkäriin korjauksia, lisätehtäviä ja pokerin

14.05.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Rockstar Games ja Take-Two ovat täyttäneet nopeasti lupauksensa ja tuoneet Red Dead Onlinen ulos beta-vaiheestaan. Red Dead Redemption 2 vastaanotti nyt tiistaina ison päivityksen, joka lisäsi sen verkko-osuuteen kosolti sisältöä ja viilauksia.

Versionumeroa 1.09 kantava päivitys esittelee Red Dead Onlineen sisällön osalta kuusi yhteistyövetoista A Land of Opportunities -tehtävää, lisää Free Roam -puuhasteltavaa kolmen uuden tehtävätyypin tukemana, uuden satsin dynaamisia tapahtumia, kolme Posse Versus -kisaa sekä tuoreen alueiden valloitukseen keskittyvän Shodown-tilan. Vihdoin nettipuolella voi myös rentoutua pokerin parissa.

Lisää keräiltävää mukaan on tuupattu reilun 370 esineen ja pukineen muodossa, kun hevoskeskeistä krääsää on saatu 70 erilaisen varusteen muodossa. Elehdintä on sekin monipuolistunut viidellä uudella liikkeellä ja asetarjonta on kasvanut LeMat-revolverilla.

Yleisten viilausten suhteen Rockstar hehkuttaa tarjoavansa päivityksellä yli 400 bugikorjausta, parannusta ja tasapainomuutosta. Joukkoon mahtuu mukaan kehittäjien pitkään lupaama vastaus aggressiiviseen pelaajakäytökseen. Pelaajilla on nyt mahdollisuus ilmoittaa, haluavatko he ottaa yhteen muiden kanssa, mikä voi rajoittaa asioita, joita heille voidaan tehdä muiden toimesta. Hyökkäävämmät pelaajat ovat vastaisuudessa myös näkyvämpiä muille pelaajille.

Syvemmin listattuna muutokset ovat silmäiltävissä Rockstarin tukisivulla.

Betan päättyminen ei tietysti myöskään tarkoita loppua Red Dead Onlinen kehittymiselle. Rockstar pyytää yhä pelaajapalautetta pelin kotisivuilla ja on vielä toukokuun 21. ja 28. päivä lisäämässä aina vain lisää tehtäviä ja esineitä pelimaailmaan. Kesällä odottamassa on myös mahdollisuus täyttää tietynlaisia rooleja, jotka tuovat mukanaan uniikkeja pelillisiä jippoja. Tarjolla on aluksi ura niin palkkiometsästäjänä, keräilijänä kuin kaupustelijana.

PlayStation 4:llä Red Dead Onlineen voi tutustua nyt myös aina toukokuun 27. päivään asti ilman tarvetta PlayStation Plus -jäsenyydelle.

Lähde: Rockstar

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

seuraava kohu tuleekin sittten, kun keksitään, että pelaajat pelaavat pokeria oikealla rahalla ;)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jossain välissä voisi käydä pyörähtämässä ja pelaamassa ainakin tarinavetoiset jutut pois. Pokerin tuleminen vasta nyt on outoa kun ensimmäisessä pelissä siellä taisi olla useampikin pöytäpeli heti mukana. Se on tätä nykyaikaa julkaista vajaata settiä ja päivitellä sitten jos/kun jaksaa. Toisaalta ykkösen aikaan oli vähemmän muutenkin kilpailua ja jos tämä raakile olisi tullut silloin niin olisi senkin parissa ehkä viihtynyt eri tavalla kuin nyt.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Miksiköhän sitä hahmon sänkeä ja siilitukkaa ei vieläkään korjattu?

Nostoja