Red Dead Onlinen beta on nyt ohi – suurpäivitys toi nettilänkkäriin korjauksia, lisätehtäviä ja pokerin

Pokeri ja läjä uusia tehtäviä ovat saapuneet saattamaan Red Dead Onlinen pois betasta.

14.5.2019 20:13

Rockstar Games ja Take-Two ovat täyttäneet nopeasti lupauksensa ja tuoneet Red Dead Onlinen ulos beta-vaiheestaan. Red Dead Redemption 2 vastaanotti nyt tiistaina ison päivityksen, joka lisäsi sen verkko-osuuteen kosolti sisältöä ja viilauksia.

Versionumeroa 1.09 kantava päivitys esittelee Red Dead Onlineen sisällön osalta kuusi yhteistyövetoista A Land of Opportunities -tehtävää, lisää Free Roam -puuhasteltavaa kolmen uuden tehtävätyypin tukemana, uuden satsin dynaamisia tapahtumia, kolme Posse Versus -kisaa sekä tuoreen alueiden valloitukseen keskittyvän Shodown-tilan. Vihdoin nettipuolella voi myös rentoutua pokerin parissa.

Lisää keräiltävää mukaan on tuupattu reilun 370 esineen ja pukineen muodossa, kun hevoskeskeistä krääsää on saatu 70 erilaisen varusteen muodossa. Elehdintä on sekin monipuolistunut viidellä uudella liikkeellä ja asetarjonta on kasvanut LeMat-revolverilla.

Yleisten viilausten suhteen Rockstar hehkuttaa tarjoavansa päivityksellä yli 400 bugikorjausta, parannusta ja tasapainomuutosta. Joukkoon mahtuu mukaan kehittäjien pitkään lupaama vastaus aggressiiviseen pelaajakäytökseen. Pelaajilla on nyt mahdollisuus ilmoittaa, haluavatko he ottaa yhteen muiden kanssa, mikä voi rajoittaa asioita, joita heille voidaan tehdä muiden toimesta. Hyökkäävämmät pelaajat ovat vastaisuudessa myös näkyvämpiä muille pelaajille.

Syvemmin listattuna muutokset ovat silmäiltävissä Rockstarin tukisivulla.

Betan päättyminen ei tietysti myöskään tarkoita loppua Red Dead Onlinen kehittymiselle. Rockstar pyytää yhä pelaajapalautetta pelin kotisivuilla ja on vielä toukokuun 21. ja 28. päivä lisäämässä aina vain lisää tehtäviä ja esineitä pelimaailmaan. Kesällä odottamassa on myös mahdollisuus täyttää tietynlaisia rooleja, jotka tuovat mukanaan uniikkeja pelillisiä jippoja. Tarjolla on aluksi ura niin palkkiometsästäjänä, keräilijänä kuin kaupustelijana.

PlayStation 4:llä Red Dead Onlineen voi tutustua nyt myös aina toukokuun 27. päivään asti ilman tarvetta PlayStation Plus -jäsenyydelle.

Lähde: Rockstar

Lisää luettavaa