Red Dead Onlinen päivitys aivan nurkan takana – lisätietoja kolmesta ensimmäisestä hahmoluokasta

Red Dead Online saa seuraavat päivityksensä varsin pian, lupaa Rockstar Games.

2.8.2019 13:21

Red Dead Online saa seuraavat päivityksensä ”varsin pian”, lupaa Rockstar. Red Dead Redemption II:n verkkopuolelle saadaan ainakin jo aiemmin luvatut hahmoluokat, joista jokaisella on omat kykynsä ja taitonsa.

Hahmoluokkien luvataan muovaavan Red Dead Onlinen tulevaisuutta merkittävästi, sillä se antaa pelaajille mahdollisuuden kehittää pelityyliään ja lähestymistapaansa verkon villeimmässä lännessä entistä enemmän oman makunsa mukaiseksi.

Kolme ensimmäistä hahmoluokkaa ovat palkkionmetsästäjä, kaupustelija ja keräilijä, joista ensimmmäinen tasapainottelee jatkuvasti lain molemmilla puolilla. Luvan saaneella palkkionmetsästäjällä on laillinen oikeus jäljittää, ottaa kiinni ja tarpeen vaatiessa jopa tappaa kohteitaan. Taitojen karttuessa hahmoluokka saa käyttöönsä parannellun lasson haastavampia kohteita varten sekä kehittyneempiä jäljitystapoja, kuten kyvyn käyttää Eagle-Eye-toimintoa juostessa.

Kaupustelijat sen sijaan voivat hieroa bisnestä oman leirinsä suojista. Hahmoluokalle tarjoutuu useampia mahdollisuuksia kerätä materiaaleja sekä tuottaa tarvikkeita myytäväksi, ja taitojen karttuessa tarjoutuu mahdollisuus parannella laukkuaan tai hankkia metsästysvaunuja isompien lastien kuljettamiseksi. Kaupustelijat voivat lisäksi laajentaa leiriään aselokerikoilla, muhennospadoilla ja vaaroista varoittavalla lemmikkieläimellä.

Keräilijät vuorostaan keskittyvät keräilemään harvinaisia ja arvokkaita esineitä. Ympäristöä kolutessa keräilijät saavat ajan mittaan käyttöönsä uusien kykyjen lisäksi tutkimista helpottavia tarvikkeita, kuten parannellut kiikarit ja metallinpaljastimen.

Pelaajien on mahdollista keskittyä joko yhteen rooliin kerrallaan tai kaikkiin samanaikaisesti. Luokista luvataankin lisätietoja varsin pian, ja niiden lisäksi Red Dead Onlinea hiotaan niin moodien, maailman koluiamisen, taistelun kuin liikkumiseenkin osalta.

Rockstar ei tarkentanut päivityksen ajankohtaa, mutta edellisten ilmoitusten perusteella odotus ei liene kovinkaan pitkä.

Lähde: Rockstar

 

Lisää luettavaa