Red Dead Online -pelaajat saavat uuden päivityksen ensi viikolla, mutta sitä odotellessa he ovat haastaneet itsensä omalaatuisella tavalla. Stew Bowl Challenge -haasteessa tavoittena on kantaa kulhollinen muhennosta pelikartan pohjoisosassa sijaitsevasta Valentinesta aina kaakkoisnurkan Saint Denisiin asti. Haaste – joka sai alkunsa Reddit-videosta – julkaistiin sääntöineen GTAForums -sivustolla.

A man attempts to carry his bowl of stew from Valentine to Saint Denis. Will he make it? Or will an unamused God punish him for his hubris? from r/reddeadredemption

Haaste on yllättänyt pelaajat vaikeustasollaan. Tehtävä epäonnistuu, jos matka katkeaa millään tavalla. Epäonninen lopputulos saattaa olla seurausta pelihahmon kuolemasta tai Rockstarin palvelinten kaatumisesta. Ruokakulhoa kantaessa pelaaja ei pysty puolustamaan itseään millään tavalla, ja matka taittuu vain kävelyvauhtia.

Foorumeilla haasteen aloittanut nimimerkki Slonitram suoritti koko operaation onnistuneesti ja julkaisi siitä YouTube-videon, jonka voi katsoa alta. Slonitram kirjoittaa viestiketjussaan, että haasteen ajatuksena on saada pelaajat katsomaan toimintapainotteista Red Dead -maailmaa uudesta, rauhallisemmasta näkökulmasta ja kiinnittämään huomiota ympäristöön ja musiikkiin. Onnistuneessa suorituksessa kestikin yli puoli tuntia.

Lisää luettavaa