Red Dead Onlinen suuri Blood Money -päivitys lisää monivaiheiset ryöstötehtävät ja paljon muuta / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Onlinen suuri Blood Money -päivitys lisää monivaiheiset ryöstötehtävät ja paljon muuta

8.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Red Dead Online Blood Money, Rockstar Games

Red Dead Onlinen valmiiksi laaja maailma kasvaa edelleen, kun uusi Blood Money -päivitys saapuu ensi viikolla. Verirahatrailerin voi katsastaa uutisen lopusta.

Rockstar Games vahvisti uuden päivityksen julkaistavaksi 13. heinäkuuta ja paljasti yksityiskohtia kokonaisuudesta, joka tuo peliin ison joukon uusia ominaisuuksia sekä tehtäviä. Blood Money -päivitys keskittyy Saint Denisiin, jossa rötösherra Guido Martelli tarvitsee pelaajien apua Capitale-nimisen arvokkaan hyödykkeen etsimiseen. Capitalea voi löytää ruumiiden kätköistä ja ympäri avointa maailmaa piilotetuista arkuista.

Capitalen keräämisen avuksi saapuvat uudet Crimes-tehtävät. Yksin- tai moninpelattavat rikostehtävät keskittyvät tyystin laittomaan toimintaan, kuten monivaiheisiin ryöstöihin, velkojen perintään ja kidnappauksiin. Tarpeeksi Capitalea haalittuaan pelaaja voi vastaanottaa Guido Martellilta Opportunities-tehtäviä, joista ensimmäiset tipahtavat tarjolle heti 13. heinäkuuta.

Päivityksen mukana saapuu myös Quick Draw Club, joka on sarja lunastettavissa olevia verkkopasseja. Lännen nopeimpien kerhosta voi ansaita uusia tavaroita sekä erilaisia palkintoja ja bonuksia. Verkkopasseja voi ostaa pelinsisäisellä valuutalla ja ne maksavat 25 kultaharkkoa.

Lisäksi Blood Money tuo tullessaan pelikokemusta parantavia muutoksia, jotka perustuvat käyttäjäpalautteeseen. Jotkin Outlaw Passin suosituimmat esineet ja vaatteet palaavat myös peliin, mukaan lukien Marstonin Clelland-asu sekä Arthurin Haraway-asu. Täydelliset tiedot päivityksen sisällöstä voi lueskella täältä.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Pitäiskö tästä innostua jotenkin? :D