Red Dead Redemption 2 ja Grand Theft Auto V myyvät edelleen valtavia määriä / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Redemption 2 ja Grand Theft Auto V myyvät edelleen valtavia määriä

14.05.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Rockstar Gamesin Red Dead Redemption 2:n ja Grand Theft Auto V:n toimituslukemat jatkavat kasvuaan, kun viimeisimpien tietojen mukaan pelit ovat yltäneet vastaavassa järjestyksessä 24 miljoonaan ja 110 miljoonaan yksikköön.

Take-Two Interactive ilmoitti uudet luvut sijoittajilleen pitämässään talouskatsauksessa, joka käsitteli edellistä ja maaliskuun päätteeksi päättynyttä tilikautta.

Red Dead Redemption 2:n kohdalla kasvua tapahtui viimeisimmästä lukemasta noin miljoonalla, kun peliä ilmoitettiin toimitetun 23 miljoonaa kappaletta helmikuussa. Lokakuussa julkaistu peli ei näytä siis hiipumisen merkkejä.

Grand Theft Auto V jatkaa sen sijaan valtavaa suosiotaan. Pelin myynneistä ilmoitettiin edellisen kerran loppuvuodesta 2018, jolloin GTA5 rikkoi sadan miljoonan rajan. Alkuvuoden 2019 aikana peliä on kuitenkin siirtynyt jälleenmyyjille huimat kymmenen miljoonaa kappaletta, mikä on mieletön määrä kuusi vuotta vanhalle pelille.

Rockstarin tuoreimmalla Red Dead Redemption 2:lla on vielä matkaa GTAV:n myynteihin, mutta Take-Two on jo aiemmin sanonut epäilevänsä sen yltävän samankaltaiseen menestykseen kuin Grand Theft Auto V

Lähde: Dualshockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja