Red Dead Redemption 2 rohmusi ehdokkuuksia pelintekijöiden palkintogaalassa / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Redemption 2 rohmusi ehdokkuuksia pelintekijöiden palkintogaalassa

7.01.2019 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
1

Pelinkehittäjien ehdokkaat vuoden 2018 parhaiksi peleiksi on paljastettu.

Game Developers Choice Awardsin vuoden 2018 ehdokaslistaa hallitsee Rockstarin Red Dead Redemption 2, joka rohmusi kaikkiaan seitsemän ehdokkuutta, mukaanlukien parhaan pelin, tarinan ja teknologian kategorioissa. Toiseksi eniten ehdokkuuksia nappasivat God of War ja Spider-Man, jotka ovat ehdolla kuuden palkinnon saajiksi. Edellä mainitut pelit ovat ehdolla myös vuoden parhaaksi peliksi yhdessä Celesten ja Return of the Obra Dinnin kanssa.

GDC-gaalassa jaetaan myös pelialan elämäntyöpalkinto, joka tänä vuonna menee Amy Hennigille. Uransa pelialalla jo Nintendo Entertainment System -konsolilla aloittanut Hennig tunnetaan parhaiten työstään Naughty Dog -studion pelien parissa.

Game Developers Choice Awardsin voittajat paljastetaan 20. maaliskuuta. Tapahtuma esitetään suorana verkossa Twitch-suoratoistopalvelussa.

Lähde: GDC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Aika hienoa miten monessa merkittävässä katergoriassa oma vuoden suosikkipeli, Return of the Obra Dinn, on ehdolla. Parhaimmillaan voi olla GDC:n vuoden peli ja minun mielestäni sen kyllä ansaitsisi.

Ainakin omalla kohdalla tämän vuoden pelien kohdalla korostui se miten joskus vähemmän on enemmän. Maailmat voi olla vaikka kuinka isoja ja kauniita, mutta jos peli alkaa puuduttaa jo hyvän matkaa ennen loppua, niin onko tässä isomman, paremman ja kauniimman tavoittelussa enää mitään järkeä?