Red Dead Redemption 2 saa muutaman kappaleen erikoisversioita – tätä on luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Redemption 2 saa muutaman kappaleen erikoisversioita – tätä on luvassa

4.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
12

Rockstar Games on paljastanut joukon erikoisversioita Red Dead Redemption 2:sta.

Erikoisversioista yksinkertaisin kulkee nimellä Special Edition, ja se tarjoilee noin 85 eurolla pääpelin lisäksi joukon erilaisia digitaalisia lisiä pelin tarinatilaan. Näitä ovat:

  • ylimääräinen pankkiryöstötehtävä ja tyhjennettävissä oleva rosvopiilopaikka
  • kilpahevonen sekä erikoissatula
  • Nuevo Paraiso Gunslinger -asuste
  • joukko lisäaseita ja -boosteja parantamaan päähenkilö Arthurin ja tämän rosvojoukon kyvykkyyttä.

Hieman enemmän sälää tarjoilee sadan euron Ultimate Edition, johon kaiken edellä mainitun lisäksi pakataan joukko pelin verkkopuoleen keskittyviä etuja. Näitä ovat ylimääräiset asusteet ja kilpahevonen, alustavasti nopeampi rank-tasojen saanti, lisäaseita ja erikoisteema omalle leirille.

Isoin erikoisversio on vuorostaan sadan euron Collector's Box, johon sisältyy joukko fyysistä sälää. Nämä ovat metallinen säilöntärasia, keräilykolikko, kaksipuolinen palapeli, huivi, aarrekartta, pinssejä, pelikortteja, savukekortteja ja 150-sivuinen fyysinen pelin maailmasta löytyvästä katalogilehdestä.

Varsinaista peliä Collector's Box ei sisällä.

Ennakkotilaajille näiden erilaisten lisien päälle luvataan myös ardennienhevosta, pelaamista helpottavia pienvarusteita, lisärahaa, aarrekarttatehtävä ja GTA Onlinessa käytettäviä virtuaalidollareita.

Red Dead Redemption 2 julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle lokakuun 26. päivä. Tarkemmin sen pelillisistä yksityiskohdista voi lueskella aiemmasta uutisestamme.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän CLD2 kuva
CLD2

Voihan erikoisversiot😐 Jotenki aina tuntuu siltä et jää jotain välistä vaikka se oliski joku kämänen pankkikeikka jos ostaa perusversion🤔

Käyttäjän MrChateauLaFunk kuva
MrChateauLaFunk

Toivottavasti julkaisevat myös vinyylipainoksen soundtrackista, oli todella harvojen herkkua ykkösosan kohdalla.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Rockstar tekee parhaat collection editionit ,Tässä sen taas näkee.=)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

On tainnut GTA Online hinnoittelu ja meininki jäädä päälle.

Ylihinnoiteltua, pääasiassa digitaalista turhaketta (tai ekslusiivista kamaa jota ei muuten saa) sisältävää erikoisversiota tarjolla. Sadalla eurolla siis tosiaan saa jopa kartan ja metallikuoret? Kuoriahan jaetaan parhaillaan perusversioissa ennakkotilauksina ja jopa studion omissa peleissä on kohta kartta vakiona mukana.

Ja kallein versio ei sisällä edes peliä :D Ei helevetti :D

Vaikka peliä odotan innolla niin täytyy kyllä miettiä onko kiire pelin ostoon. Olisin voinut jonkin kivan erikoisversion hommata mutta ei tällaista sontaa. Esimerkiksi God of Warista tuli ostettua se halvin taidekirja-versio, joka oli järkevästi vielä hinnoiteltu.

Näissä RDR2:n erikoisversioissa on sekä hinta että sisältö pielessä.

Ja jos maailmaa aletaan pelastamaan niin eihän fyysisissä tilpehööreissä yleensäkään ole mitään järkeä mutta ei ne nuo digitaalisetkaan sisällöt hintansa arvoisia kyllä ole.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus velor85

Rockstar tekee parhaat collection editionit ,Tässä sen taas näkee.=)

Pöh. Se olis Blizzard.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Hmmmmh ei tunnu olevan minun mieleeni. Jos haluan fyysisiä esineitä, niin joudun ostamaan paketin ilman peliä tai vastapainona paketin pelkillä digitaalisilla esineillä. Ehkäpä kallistun perus versioon ja säästän rahani :/

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Zappahin kanssa samoilla linjoilla, enpä ole koskaan näin paskoja erikoisversiota nähnyt. Huh huh.

Käyttäjän Corso kuva
Corso

Sikäli on jo Rockstarin perinteistä poikkeavaa, että normaalissa perusversiossa ei olisi karttaa mukana. No, helppo säästää kuluissa ja raha$taa erikoisversioilla.

Tai toisaalta voihan tuon "Exclusive World Mapin" lisäksi olla joku normikartta jokaisessa pelin sisältävässä versiossa, tiedä häntä.

Käyttäjän HumppaLeka kuva
HumppaLeka

Toivon vaan ettei online puolella ole lentäviä hevosvankkureita ,gatlin guneilla varustettuna.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

hyvä vitsi toi collector box, melkee jo innostjin, mut en kyllä maksa mistään kiinan krääsästä 100e ku ei peliäkään sisällö

Nostoja