Red Dead Redemption 2 vaatii peräti 105 gigaa tilaa konsoleilla – myös pelaajamäärät ja PS4:n lisäsisällön yksinoikeusperiodi paljastuivat / Uutiset / pelaaja.fi

Red Dead Redemption 2 vaatii peräti 105 gigaa tilaa konsoleilla – myös pelaajamäärät ja PS4:n lisäsisällön yksinoikeusperiodi paljastuivat

27.09.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
15

Red Dead Redemption 2:n alkuviikosta julkistetun PlayStation 4 Pro -bundlepakkauksen pienellä präntätyt tekstit ovat paljastaneet lisää tietoa tulevan toimintapelin tarvitsemasta tallennustilasta, moninpelin pelaajamääristä sekä PS4:n lisäsisältöjen yksinoikeusperiodista.

Pakkauksen mukaan Red Dead Redemption 2 vaatii konsolista minimissään 105 gigatavua tallennustilaa, mikä nostaa pelin konsolin kookkaimpien pelien joukkoon. Aiempi valtias oli Call of Duty: Black Ops 3, jonka vaatimukset olivat 101 gigatavua. Rockstarin aikaisempi Grand Theft Auto 5 vei vastaavasti 65 gigaa.

Aiemmin julkistetun Red Dead Onlinen pelaajamäärät näyttäisivät puolestaan kattavan 2 – 32 pelaajaa samanaikaisesti. Rockstar ei ole virallisesti paljastanut vielä pelaajamääriä, mutta online-tilan kimppuun päästään marraskuussa käynnistyvän betan myötä.

Samasta pakkauksesta onnistuttiin vielä kaivamaan PlayStation 4:n alkuun yksinoikeudella saapuvan sisällön yksinoikeusperiodia. ”Online-sisällön” mainitaan säilyvän PS4:n omistajien pelattavana 30 päivää ennen kuin ne saapuvat myös Xbox Onen versioihin.

Rockstar ei ole kuitenkaan virallisesti paljastanut näitä tietoja, mutta bundlen takakansi on nähtävissä muun muassa virallisissa PlayStation-kanavissa.

Lähde: PlayStation

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Rockstar voisi kun ahneuksiltaan ehtivät paljastaa pc-version ja sen julkaisuajankohdan.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Tommoset yksinoikeus sisällöt voi tunkea hanuriin. Mitä vitun järkeä on olla voimassa 30 päivän ajan. Ymmärrän jos puhutaan puolestavuodesta. Mielenkiintoista olisi tietää paljonko päivä maksaa "jotain yksinoikeus shaipaa" firmalle.

Käyttäjän Make-1991 kuva
Make-1991

Itsellä bf1 ps4:lla vie tilaa vaivaiset 126gt... että ei voi muuta sanoa kuin onneks on 2tb kovo hallussa mut sääliks käy niitä jotka pelaa edelleen 500gt kovoilla ku pelien koot rupee olee tota luokkaa...

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Kuinka mukavaa. Jos ostan pelin digitaalisena heti julkkarissa, lataus lienee valmis sopivasti jouluun mennessä.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Taitaa olla kovalevyn päivitys edessä...

Käyttäjän menu kuva
menu
Lainaus wisec

Taitaa olla kovalevyn päivitys edessä...

Tai sitten deleteä vanhoille jotka ovat ollu sielä kovalevyllä kuukausia pelaamattomina ;)

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Näillä on takuulla salaliitto SSD-valmistajien kanssa.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus menu

[quote="wisec"]Taitaa olla kovalevyn päivitys edessä...[/quote]
Tai sitten deleteä vanhoille jotka ovat ollu sielä kovalevyllä kuukausia pelaamattomina ;)

tai ostaa ulkose kovon...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Toivottavasti ei kuitenkaan paljastu mitään "osa sisällöstä ladattava netistä"-juttuja eli että kaikki ei ole levyllä. Levyversioissa ole mitään järkeä jos osa pelistä jätetään sieltä pois.

Online-osuus toki saa olla oma juttunsa (vaikka erikseen ladattavana) vaikka tässä se kiinnostaa ihan eri tavalla kuin GTA:ssa, jossa olisi helposti riittänyt pelkkä yksinpeliosuuskin. Tietenkin jos myös RD Online mahtuu levylle niin mukavampihan se.

Olisi ihan jees sekin, että saisi valita asennetaanko online-osaa ollenkaan.

Käyttäjän Hepii89 kuva
Hepii89

jos vielä käytössä vanhat kunnon 128kb/s ,ni hyvö jos on valmis ennen vuotta 2099

Lainaus Vulpes Arctos

Kuinka mukavaa. Jos ostan pelin digitaalisena heti julkkarissa, lataus lienee valmis sopivasti jouluun mennessä.

Nostoja